Linkes nå til Spurs, etter at Liverpool-overgangen kollapset i 2018

De fleste trodde at Nabil Fekir ville bli Liverpool-spiller, men drømmen ble stoppet på målstreken.

Sommeren 2018 skal Nabil Fekir ha vært 30 minutter unna en overgang til Jürgen Klopps lag.

Denne strandet som kjent i siste liten, og både spilleren og hans daværende agent har flere ganger uttalt seg om forløpet.

Stor skuffelse

– Selvsagt var jeg skuffet over å ikke gå til Liverpool, veldig skuffet fordi Liverpool er en stor klubb. Jeg møtte treneren, Jürgen Klopp, og det gikk bra, siteres Fekir til BetisTV.

– Det var veldig vanskelig å håndtere for jeg ønsket virkelig å komme til Liverpool. Det var en tid som ikke var lett for meg.

Franskmannen kom fra en sesong med 31 målpoeng, og mange så på han som den ideelle Philippe Coutinho-erstatteren. I stedet hentet de røde som kjent inn Xherdan Shaqiri, Fabinho, Naby Keïta og Alisson Becker, i et av klubbens større sommervinduer.

Fekir ble værende i Lyon, før han ble solgt til Real Betis året etter. 

Kobles til Premier League igjen

Forrige sesong bidro han med 10 mål da klubben tok en god 5.-plass i La Liga, avanserte fra gruppespillet i Europa League og vant Copa del Rey.

Disse solide prestasjonene har ført til at han i sommer igjen linkes til flere klubber. Blant dem er regjerende Serie A-mester AC Milan og Tottenham.

I London har Fabio Paratici hentet så godt som alt, målvakter, vingbacker, defensiv midtbane, spiss, utenom en offensiv midtbanespiller. Nå skal de ha fokus rettet mot en kreativ spiller og Fekirs navn har havnet i miksen.