Liverpoolfestivalen 2022 åpnet!

Da er verdens første «Liverpoolfestival» på Gjøvik et faktum. Festivalområdet er ryddet og klart – og de første gjestene er allerede på plass.

Festivalsjef, Einar Skare, smilte om kapp med sola da portene åpnet klokken 16.00 og de første supporterne ankom festivalområdet.

Det har han all grunn til, for gjengen på Gjøvik har gjort en strålende jobb og kjempet både mot verdenspandemi og andre utfordringer for å få festivalen på beina.

Festivalområdet ser helt strålende ut og vi vet mange røde ser frem til å møtes igjen i godt selskap. Hvis du ikke har kjøpt billett til Liverpoolfestivalen 2022 så kan du gjøre det her.

Hør hva Aldo og Pearce mener om sesongen

I dag blir det en fin start på helga med John Aldridge og James Pearce på Pizzabaker Scenen klokken 19.00. Aldo og Pearce skal snakke om foventingene til sesongen som ligger foran oss.

Klokken 20.30 blir det «Bootroom» med Karen Gill, Ragnhild Lund Ansnes og David Fairclough før Dog Valley Fever avslutter med konsert kl 21.30 fra Pepsi Max Scenen.

Sjekk resten av programmet her.

Møt supporterklubben på stand

Supporterklubben er en av sponsorene til Liverpoolfestivalen 2022 og er representert med egen stand hvor vi gir bort bøttehatter og masse annet giveaways.

Og ikke minst en fin rød termoskopp til alle som melder seg inn hos oss i løpet av helga.

Fredag og lørdag blir det også gratis lynlotteri med signerte effekter som topppremier.

Kom innom oss for en god Liverpoolprat!

SUPPORTERKLUBBENS STAND: Tom Bolstad har kontroll (?) på giveaways og velkomstpremier for nye innmeldinger.

SUPPORTERKLUBBENS STAND: Tom Bolstad har kontroll (?) på giveaways og velkomstpremier for nye innmeldinger.