Møter et Manchester United-lag uten Cristiano Ronaldo

Tirsdag spiller Liverpool sin første treningskamp for sommeren, når de møter Manchester United i Bangkok. Det blir et United-lag uten Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo kommer ikke til å være med på flyet når Manchester United setter kursen mot Bangkok i morgen. Det betyr at Liverpool møter et United-lag uten portugiseren, når de skal bryne seg på erkerivalen i sommerens første treningskamp tirsdag, melder Liverpool Echo

37-åringens United-fremtid virker svært usikker, ett år etter at han signerte for Old Trafford-klubben for andre gang. 

Ifølge Sky Sports har ikke Ronaldo vært på United-trening hele uken, og spilleren skal ha oppgitt familieårsaker som grunnen til både det og at han ikke blir med på Uniteds Asia-tur.

Manchester United-troppen flyr til Asia allerede fredag, mens Liverpool-troppen venter ett døgn til før de setter seg på flyet. Liverpool møter Manchester United i Bangkok tirsdag 12. juli klokken 15.00 norsk tid, og kampen ser du på Viasport 1 og Viaplay.

Ronaldo trener for øyeblikket alene ved det portugisiske landslagets treningsbase, Cidade do Futebol.

De fleste landslagsspillerne som var i aksjon i juni spiller neppe mot United

Liverpool begynte som kjent sin preseason-trening mandag, men de fleste av klubbens spillere som var i aksjon for sine landslag i juni melder seg ikke til tjeneste før lørdag, rett før avreise til Asia. 

Dette inkluderer nysigneringen Darwin Nunez, mens de to andre nykommerne, Fabio Carvalho og Calvin Ramsay, allerede begynner å bli husvarme, etter å ha meldt seg til tjeneste på AXA Training Centre allerede mandag. 

Øvrige spillere, i tillegg til Nunez, som vi ikke kan forvente å se på banen mot United er Mohamed Salah, Naby Keita, Andy Robertson, Alisson Becker, Fabinho, Diogo Jota, Curtis Jones, Virgil van Dijk, Trent Alexander-Arnold, Neco Williams, Kostas Tsimikas og Ibrahima Konaté.

Unntakene er Caoimhin Kelleher, Harvey Elliott og Fabio Carvalho, som begynte preseasontreningen allerede mandag selv om de spilte landskamper i juni, og som dermed burde være høyaktuelle for spill mot United.

Liverpool skal også spille mot Crystal Palace i løpet av Asia-turen. Den kampen spilles i Singapore fredag 15. juli.