Alisson med klar melding om hva Liverpool må gjøre bedre i neste kamp

Etter to poeng av ni mulige må Liverpool ta grep foran hjemmekampen mot Bournemouth på lørdag.

Liverpool ble slått 2-1 av Manchester United på Old Trafford, etter at Jadon Sancho og Marcus Rashford sendte vertene i en tomålsledelse, før Mohamed Salah scoret et reduseringsmål i sluttminuttene. 

Dermed står Jürgen Klopps mannskap uten seier tre kamper ut i den nye sesongen, og etter kampen har stafettpinnen for krise vekslet fra Manchester United til Liverpool i britisk presse.

– Det er vanskelig å snakke om et tap som dette, innrømmet Alisson Becker til Liverpoolfc.com etter kampslutt på Old Trafford.

Her kan du se et sammendrag av Liverpools 2-1-tap på Old Trafford

– Vi mener at vi i deler av kampen spilte bedre enn dem. Men du må gjøre alt for å vinne en kamp som dette, og å sørge for at du spiller opp mot ditt beste, og vi klarte ikke det, fastslo Liverpool-keeperen.

– Vi er alle enige om at vi må levere bedre prestasjoner enn dette. Vi må bli mer stabile, vi må begynne å holde buret rent igjen, og vi må spille bedre når vi har ballen i laget. Vi må ta bedre valg. Vi er alle enige om det. Det er dette vi skal forsøke å gjøre i vår neste kamp, sier Alisson.

Peker på at innstilling og samhold blir viktig

Målvakten var omtrent den eneste Liverpool-spilleren som kom fra kampen på Old Trafford med æren i behold, og han ble derfor kåret til gjestenes bestemann av Liverpool.no. Han fikk som den eneste en sjuer på vår spillerbørs.

– Vi må forandre på dette ved å ha den rette innstillingen. I kampene hittil har vi gjort en del feil som vi er blitt straffet for. Lagene vi møter kjenner måten vi spiller på, og de forsøker å utnytte det og bruke det mot oss. Dette er ting som vanligvis fungerer for oss, men noen ganger blir vi straffet for det, og det skjedde i denne kampen.

– Noen ganger må vi levere en mer perfekt prestasjon. Det er vanskelig, men dersom vi står sammen som lag kan vi klare det, og forbedre oss. Vi må bare jobbe hardt med alle aspekter av vårt spill, og forsvare oss ved å holde ballen i laget.