Bekreftet: Ny kontrakt for akademisjefen

Alex Inglethorpe forlenger med Liverpool FC.

Liverpool FC bekrefter fredag ettermiddag nyheten The Athletic kom med tidligere samme dag - akademisjef Alex Inglethorpe har skrevet under på en ny kontrakt med klubben. 

Inglethorpe har nå ti år bak seg i klubben etter at han kom fra Tottenham i 2012. Han har hele veien vært involvert i klubbens akademi, og han har ledet det de siste åtte årene. Han kan skryte av å ha sett spillere som Trent Alexander-Arnold og Curtis Jones komme opp gjennom akademiet i løpet av sine år i klubben. U18-laget har dessuten vært i to av de fire siste finalene i FA Youth Cup. I 2019 hentet de hjem trofeet.

– Min viktigste rolle er å være rundt spillerne og å hjelpe dem. Det er et privilegium og en ære. Hver dag føler jeg meg veldig heldig som kan stå opp og gå på jobb med kollegene og spillerne her, sier han til liverpoolfc.com

Sportsdirektør Julian Ward er glad for at Inglethorpe blir med videre. 

– Jobben som er gjort på akademiet taler for seg selv, og Alex har vært fundamental i alt som har blitt oppnådd, så det er veldig gode nyheter at han ønsker å fortsette i jobben der han utmerker seg, sier Ward.

Tidligere i år signerte Jürgen Klopp og hele hans støtteapparat under på nye kontrakter.