Det ser ut til at Erik ten Hag kommer til å eksperimentere med startoppstillingen

Formasjonstreningen til Manchester United kan tyde på at en av stopperne flyttes frem på midtbanen.

Manchester United har startet sesongen med to forsmedelige tap, først 2-1 for Brighton og deretter 4-0 for Brentford. Null poeng på to kamper er langt under forventningene på Old Trafford, og det virker som den ferske Manchester United-manageren Erik ten Hag føler seg tvunget til endre på sin startoppstilling til møtet med Liverpool i kveld.

Det er spesielt midtbanen som har voldt nederlenderen hodebry, og nå virker det som løsningen blir å benytte midtstopper Lisandro Martinez i en defensiv midtbanerolle. 

Mirror melder i alle fall at ten Hag har benyttet argentineren i en dyp midtbanerolle når han har drevet formasjonstrening inn mot kampen mot Jürgen Klopps lag.

Manchester United har sikret seg Casemiro i en overgang fra Real Madrid med tanke på den rollen i fremtiden, men 30-åringen ble ikke signert tidsnok til å spille mot Liverpool, og dermed må United-manageren løse den floken på en annen måte i kveld. 

Ble byttet ut etter første omgang

Martinez spilte ingen god kamp mot Brentford forrige helg, og var en av tre spillere som ble byttet ut etter første omgang, da United allerede lå under med 4-0. 

Ten Hag forsvarte imidlertid argentineren etter kampen.

– Det var ikke tøffere 45 minutter for ham enn noen andre av våre andre spillere ute på banen. Jeg så fra statistikken at han vant lufduellene og taklingene sine, og han slår alltid gode pasninger. Han gjorde noen feil, men det gjorde hele laget. Jeg kunne ha byttet ut alle elleve, sa nederlenderen da.

Martinez har i all hovedsak spilt midtstopper i sin karrieren, men ten Hag har også benyttet ham på midtbanen tidligere. I 2019/20-sesongen spilte han ifølge Mirror mer enn 2000 minutter på midtbanen for Ajax.

Manchester United - Liverpool på Old Trafford har avspark klokken 21.00 og blir vist direkte på V Sport Premier League og Viaplay.