Erik ten Hag kan komme til å gjøre store endringer på laget til møtet med Liverpool

Det kan bli endringer både på midtbanen og i forsvarsrekka.

Erik ten Hag mønstret følgende startoppstilling da Manchester United tapte 4-0 for Brentford sist helg: de Gea, Dalot, Maguire, Martinez (Varane 45), Shaw (Malacia 45), Eriksen (van de Beek 87), Fred (McTominay 45), Sancho (Elanga 60), Bruno Fernandes, Rashford, Cristiano Ronaldo.

United lå under 4-0 allerede til pause, og ten Hag innrømmet etter kampen at han kunne ha byttet ut samtlige i pausen, men valget falt på Lisandro Martinez, Luke Shaw og Fred, som ble erstattet av Raphael Varane, Tyrell Malacia og Scott McTominay.

Slik gikk det da Manchester United møtte Brentford i London

Det førte til en litt bedre prestasjon etter pause, selv om gjestene ikke klarte å score noe reduseringsmål på Brentford Community Stadium. 

Donny van de Beek og Anthony Elanga kom også inn fra benken i løpet av andreomgangen.

Victor Lindelöf var ikke involvert mot Brentford på grunn av en skade, og han og Facundo Pellistri er fortsatt ute. Ethan Laird er blitt lånt ut til QPR.

Anthony Martial er tilbake i trening etter en skade han pådro seg under preseason, men mandagens kamp vil trolig komme for tidlig for ham.

Tror McTominay og van de Beek kommer inn på midtbanen

Manchester Evening News tror, basert på torsdagens trening, at Donny van de Beek og Scott McTominay vil få plass på midtbanen, etter at Christian Eriksen og Fred hadde en dårlig dag på jobben i London sist helg.

United er åpne for å selge James Garner, men han deltok på førstelagets trening torsdag sammen med Aaron Wan-Bissaka og Eric Bailly, som også er spillere som klubben ønsker å selge. 

Garner var ikke den eneste unge spilleren som deltok på dagens United-trening. Matej Kovar, Ethan Galbraith, Charlie Savage og Charlie McNeill deltok også på treningen på Carrington.