Premier League 2:Fikk stryk av rivalen i åpningskampen

Liverpool U21 tapte hele 3-0 for Manchester City i ligaåpningen i Premier League 2 i ettermiddag.

Hjemmekamp på akademiet i Kirkby hjalp ikke for Liverpool U21 i dag. Manchester City ble et nummer for store, og vant fortjent 3-0.

Barry Lewtas sitt hjemmelag skapte imidlertid den første sjansen, da James Norris og Luke Chambers kombinerte for å skape en sjanse for Melkamu Frauendorf ved nærmeste stolpe, men avslutningen gikk utenfor.

Adire Mebude sendte gjestene foran allerede etter åtte minutter, og selv om gjestene fra Manchester hadde flere andre store sjanser, stod det bare 1-0 til pause. Dette takket være flere gode redninger fra Liverpool-keeper Harvey Davies.

En volley fra James Norris som gikk over var det nærmeste Liverpool kom i første omgang. Situasjonen kom etter at en corner ikke ble helt klarert. Lewtas sitt mannskap skapte en ny god sjanse i starten av andre omgang, da Layton Stewart blokkerte en klarering høyt i banen. Jake Cain foret Norris i rom, men avslutningen gikk utenfor.

To kjappe mål

Deretter var det mest City, og det var aldri tvil om hvor poengene ville havne. Mebude gjorde sitt andre for dagen, før Daniel Ogwuru fastsatte sluttresultatet til 3-0 like etter.

Liverpool forsøkte å kjempe seg inn i kampen, uten å lykkes. Chambers og Stewart satte City-keeperen på et par prøver, men det var aldri snakk om at de røde var nær en redusering.

Liverpools neste kamp i Premier League 2 er borte mot Brighton neste søndag.

Liverpools lag: Davies, Mabaya, Chambers, Quansah, Jonas, Bajcetic (Corness 72), Frauendorf (Woltman 66), Clark (Cannonier 72), Stewart, Cain, Norris (Musialowski 66).

Ubenyttet reserve: Hewitson.