Disse starter på Old TraffordFirmino er tilbake – Fabinho er ikke i lagoppstillingen

Lagoppstillingen er klar til kveldens storkamp på Old Trafford.

Det er klart for en kamp Liverpool bare må vinne, etter to uavgjorte på to kamper mot det som på papiret har vært overkommelig motstand. I Manchester United har det vært krisestemning en stund – etter to strake tap og varslede protester mot klubbens eiere. 

Ifølge Sky Sports hadde fortsatt ikke bussen med Liverpools spillere ankommet stadion 90 minutter før avspark. På sosiale medier har vi sett at det har blitt kastet bokser og flasker mot en buss, men det skal ikke være spillerbussen.

Det står veldig mye på spill allerede så tidlig i sesongen. Jürgen Klopp har sine skadeproblemer, men Roberto Firmino er tilbake til denne kampen. Naby Keita er ikke i Liverpool-troppen, og den store overraskelsen er at Fabinho ikke er i startoppstillingen. Der er både James Milner og Jordan Henderson, sammen med Harvey Elliott på midtbanen. Fabinho sitter på benken.

Det er store overraskelser også i Manchester Uniteds lagoppstilling, der kaptein Harry Maguire og Cristiano Ronaldo har blitt satt ut av laget. Inn kommer Raphael Varane sammen med Lisandro Martinez i midtforsvaret. Heller ikke Anthony Martial starter, selv om det var ryktet i forkant. Også Luke Shaw er vraket.

United har kjøpt midtbanespilleren Casemiro fra Real Madrid og før kampen skal han presenteres. Brasilianeren ble ikke registrert i tide til å bli involvert mot Liverpool.

Lagoppstillingene

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson, Elliott, Henderson, Milner, Salah, Firmino, Diaz

Benken: Adrian, Davies, Fabinho, Tsimikas, Carvalho, Clark, Bajcetic, Phillips, van den Berg

Manchester United: De Gea, Dalot, Varane, Martinez, Malacia, McTominay, Eriksen, Sancho, Fernandes, Elanga, Rashford

Benken: Heaton, Maguire, Shaw, Wan-Bissaka, Fred, van de Beek, Garnacho, Martial, Ronaldo


Manchester United - Liverpool har avspark kl. 21.00, og vises på V sport PL og Viaplay.