Vi fulgte fredagens pressekonferansen direkte: Klopp avviser ikke at det skjer noe på overgangsmarkedet

Klopp møtte media og svarte på spørsmål etter en treg sesongstart med flere poengtap.

Under har vi oppdatert med hovedpunktene fra Jürgen Klopps pressekonferanse foran lørdagens kamp mot Bournemouth på Anfield: 

Vi starter 14:30

Jürgen Klopp er rett rundt hjørnet med det siste.

Klopp om Milners krangel med Van Dijk

– Vi har snakket om alt.

– Milly er en emosjonell spiller og jeg har hatt mange samtaler som dette med mine beste venner på banen. Det ser mer alvorlig ut enn det er. Ikke noe problem i det hele tatt.

Om United-kampen

– Vi respekterer resultatet og de hadde gode muligheter. Vi hadde sjanser og de blokkerte dem med alt de hadde. 

– Men United-kampen er over. Det er ferdig og gjort.

– Jeg vet hvordan det høres ut men vi burde ha vunnet den kampen om vi gjorde de små tinga bedre, så nå må vi finne ut av det. Laget vi stilte med var mer enn godt nok til å spille en topp kamp.

Liker utfordringen

– Situasjonen er ikke som vi ønsket men det er en utfordring, jeg liker det. Vi må slå tilbake.

Om veien videre

– Nå spiller vi to ganger hjemme og vi forstår situasjonen. Jeg har en god følelse av at folk forstår situasjonen også og jeg kan ikke vente med å skape en spesiell Anfield-atmosfære sammen.

Skadeoppdatering

– Denne helga trolig ingen, men etter det Joël, Curtis, Thiago, er ikke langt unna, Diogo nærmer seg, Caoimh vil være på trening, tror jeg, tidlig neste uke også, fortalte Jürgen Klopp i møte med pressen fredag.

– Så ja, positive nyheter men jeg tror ikke noen andre vil bli klare til i morgen.

– Naby vil ikke være klar for helga, helt klart ikke. Vi må fortsatt se nærmere på eksakt hvor lang tid det vil ta. Det er en muskel og det er ikke 100 prosent avklart, men ikke for den neste uka.

Utelukker ikke spillerkjøp

– Jeg vet ikke. Vi jobber faktisk konstant med disse tingene. Vi snakket om årsakene til at det noen ganger ikke skjer. Noen ganger er det for kostbart, noen ganger ikke den rette spilleren men så forandrer situasjonen seg, sånt som det.

– Men en ting forblir viktig, veldig viktig. Det må være den riktige spilleren. Vi jobber men vi vil se om noe skjer eller ikke. Jeg vet ikke. 

Om den trege starten

– Jeg kan lære mye i livet mitt når ting ikke har gått bra. Ikke min favoritt-situasjon men jeg liker denne delen av jobben.

– Jeg ønsker å kjempe gjennom dette, spillere kommer tilbake og vi vil få bedre resultater.

– I en av fire kamper presterte vi ikke, Fulham. Vi gjorde andre gode ting og nå er det Bournemouth, jeg tar ingenting for gitt.

Slagplanen for lørdag

– Jeg ønsker å være det ene laget ingen ønsker å spille mot igjen. Det er planen for i morgen.

Om drapet på Olivia Pratt-Korbel

– Ingenting jeg sier nå vil hjelpe. Selvsagt er våre tanker og bønner med familien. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det føles, forferdelig. 

– Om vi kan hjelpe på en eller annen måte, vil vi det. Dette er vår by.

Om «hangover» fra forrige sesong

– Sesongen vi spilte sist år endte som den endte, i fremtiden kan du se tilbake og det er ikke sesongen alle vil snakke om siden vi ’bare’ vant to av fire, men vi vil se tilbake på det som en spesiell sesong.

– Ingen bærer på noe som stopper dem fra å fly.

Er det mer å gå på?

– Vi må forbedre oss. Så vi kan bedre innsatsen umiddelbart. Det var kanskje 95 men vi trenger 100%. Alt er fotball-ting og vi har fotball-løsningene for det.

– Ting vi oppnådde var aldri enkelt, så ingen skulle forvente at det er enkelt nå. La oss gå for det sammen.

Om baklengsmålene

– Vi må gi Ali sjansen til å en clean sheet, han kan ikke gjøre det alene, så vi må forsvare oss bedre. Og da blir angrepet bedre, alle er ansvarlige for alt. Denne starten ser vanskelig ut, men det er ikke umulig.

Om han er bekymret for poengtapene

– Du kan bekymre deg om du vil men det gir ikke så mye mening. Om du bekymrer deg for andre lag hjelper det ikke.

– Dette laget har levert et utrolig høyt nivå i de siste årene. Vunnet så ofte, men vi tar det ikke for gitt. Vi må jobbe hardt for det.

– Det er for tidlig å avslutte sesongen og sånn er det for oss. Ingen vet hva vi kan oppnå denne sesongen, det er mange poeng å ta men vi bør starte å samle dem.

Om Bournemouth

– Det er et spesielt sted og en spesiell klubb og jeg respekterer det de gjør mye.

Det var alt

Takk for følget, nå krysser vi fingrene for sesongens første trepoenger lørdag!