Manchester United forsøker å sikre seg Liverpool-dødaren

Manchester United-manager Erik ten Hag forsøker å styrke sin stall foran møtet med Liverpool.

Transferguru Fabrizio Romano melder at det nå pågår forhandlinger mellom både spiller og klubber, da Manchester United forsøker å få i stand en overgang for Real Madrids Casemiro foran mandagens kamp mot Liverpool.

Romano opplyser at samtalene vil fortsette på fredag, i et forsøk på å komme frem til en endelig avgjørelse.

Manchester United skal ha tilbudt midtbanespilleren en kontrakt som er lenger enn hans nåværende kontrakt med Real Madrid, og også en solid lønnsøkning. 

Romano opplyser at Casemiro vil ha en samtale med Real Madrid-manager Carlo Ancelotti for å diskutere sin fotballfremtid. Kontrakten som Manchester United har tilbudt ham skal være fristende for 30-åringen, men det skal ikke være snakk om noen dobling av hans lønn, slik enkelte medier har rapportert.

Se hvordan Casemiro tok hevn på James Milner

Har aldri tapt for Liverpool

I Manchester United-leiren håper man å få kjøpt brasilianeren tidsnok til at han kan spille mot Liverpool mandag kveld. Ryktene vil ha det til at det er snakk om en overgangssum på rundt 60 millioner pund for den erfarne spilleren.

Casemiro har kontrakt med Real Madrid frem til sommeren 2025, altså tre sesonger til, inkludert denne.

Brasilianeren har vunnet La Liga tre ganger og Champions League fem ganger med Real Madrid. Blant annet var han med på å slå Liverpool både i Champions League-finalen i Kiev i 2018 (3-1)  og i Paris i 2022 (1-0).

Casemiro har spilt fire ganger mot Liverpool, og har vært med på å vinne tre av disse, mens den siste endte 0-0. Han har altså til gode å tape for Jürgen Klopps mannskap.

Foruten de to Champions League-finalene møttes Liverpool og Real Madrid i kvartfinale i turneringen i april 2021, og da vant Real Madrid 3-1 i Spania, før returen på Anfield altså endte uten scoringer.

Manchester United må sikre seg brasilianeren og registrere han hos Premier League før klokken 13.00 norsk tid fredag for at han skal kunne gjøre sin debut mot Liverpool på Old Trafford mandag kveld.