Ser ut til å vrake kapteinen

Erik ten Hag skal ha terpet med Lisandro Martinez og Raphael Varane som midtstopperpar den siste uken.

Det nærmer seg avspark på Old Trafford i storkampen mellom Manchester United og Liverpool. Liverpool har store skadeproblemer – mens United har sine egne problemer inn mot kveldens kamp.

Et av problemene er hva Erik ten Hag gjør på midtstopperplass, og hva han skal gjøre med sin kaptein Harry Maguire, som ikke har sett bra ut så langt under nederlenderens ledelse.

James Ducker i The Telegraph rapporterer at ten Hag den siste uken har terpet med Raphael Varane og Lisandro Martinez som midtstoppere, og at det kan bety at Maguire kan bli plassert på benken. Sky Sports rapporterer det samme. 

Maguire har spilt 90 minutter i begge Uniteds kamper så langt denne sesongen.

Ronaldo på benken?

Den siste uken har Anthony Martial vært tilbake i trening, og Sky Sports tror han kan komme til å gå rett inn på laget i kveld. Franskmannen har vært ute med en hamstringskade han fikk i pre-season.

Det vil bety Cristiano Ronaldo på benken. Ronaldo ble brukt som innbytter i den første kampen mot Brighton, og startet mot Brentford i forrige uke.

Det er forventet at Manchester United vil presentere sin nye spiller Casemiro før kveldens kamp. 30-åringen vil koste i overkant av 60 millioner pund, og kommer fra Real Madrid, der han har vunnet fem Champions League-titler. To av dem kom i finaler mot Liverpool.

Manchester United - Liverpool spilles kl. 21.00, og vises på V sport PL og Viaplay.