Trente på egen hånd

Joel Matip var tilbake på treningsfeltet i dag.

Joel Matip har slitt med en liten lyskestrekk den siste tiden, men torsdag var han tilbake på treningsfeltet i Kirkby og gjorde litt lett trening. Han trente ikke sammen med de øvrige spillerne, men gjorde noen øvelser for seg selv.

Midtstopperen måtte stå over treningen fredag 12. august, og rakk ikke sesongens første hjemmekamp mot Crystal Palace fire dager senere. Etter Palace-kampen sa Jürgen Klopp at Matip vil være ute i to uker, men ettersom han var tilbake på treningsfeltet igjen allerede i dag, er det kanskje håp om at vi får se forsvarsspilleren tilbake i spill tidligere enn dette.

Joe Gomez og Virgil van Dijk blir stopperparet mot United

James Pearce i The Athletic skriver imidlertid at det ligger an til at Joe Gomez får sin første kamp fra start for sesongen når Liverpool møter Manchester United på Old Trafford mandag kveld. Pearce melder at Gomez vil starte i midtforsvaret sammen med Virgil van Dijk, etter sitt imponerende innhopp den siste halvtimen mot Palace.

Gomez trente for fullt på torsdag, etter å ha slitt med en skade i store deler av forrige uke. Han fikk derfor bare en treningsøkt før Palace-matchen.

Roberto Firmino og Jordan Henderson var også tilbake i full trening torsdag. Det er spesielt gode nyheter at Firmino er tilbake etter å ha gått glipp av uavgjortkampen mot Palace på grunn av en liten muskelskade, ettersom Darwin Nunez vil starte på sin suspensjon på tre kamper når Liverpool gjester Old Trafford. Diogo Jota er som kjent fortsatt uaktuell på grunn av en hamstringskade, og da ligger det an til at Firmino starter kampen mot United.