Liverpool-linkede Ruben Neves om fremtiden i Wolverhampton:– Vi får se hva som skjer

Ruben Neves prøvde ikke å stoppe ryktene mot ham i et ferskt intervju. Kan portugiseren være svaret Jürgen Klopp leter etter?

Jude Bellingham, Konrad Laimer, Moises Caicedo, Frenkie de Jong eller... Ruben Neves? Portugiseren, som har spilt i Wolverhampton de siste årene, scoret et flott mål for ulvene i går ettermiddag, men det endte i poengdeling på Molineux. Klubben ligger for øyeblikket på en nedrykksplass i Premier League, men det stopper ikke Neves fra å drømme langt høyere.

– En av tingene jeg savner mest er Champions League, for det er den beste turneringen i verden. La oss prøve å nå det, sa portugiseren til The Times.

Det er kanskje litt spesielt med tanke på Wolverhampton sin situasjon for øyeblikket. Snakket han om egne muligheter eller klubben sine? Han er en av flere midtbanespillere som blir kraftig linket til de røde før overgangsvinduet stenger på torsdag. 

Ville reise etter forrige sesong

Det er ingen tvil om at Liverpool er på utkikk etter en midtbanespiller denne sommervinduet. Det bekreftet nemlig Jürgen Klopp på sin pressekonferanse før 9-0 seieren mot Bournemouth.

– Jeg var den som sa vi ikke trenger en midtbanespiller, men nå trenger vi en midtbanespiller. Dere hadde alle rett, mens jeg tok feil, sa tyskeren på fredag.

PÅ JAKT: Jürgen Klopp bekreftet at Liverpool er på utkikk etter en midtbanespiller de siste dagene av overgangsvinduet.

PÅ JAKT: Jürgen Klopp bekreftet at Liverpool er på utkikk etter en midtbanespiller de siste dagene av overgangsvinduet.

Etter Klopps kommentar har ryktene rundt hvem de røde er ute etter vært mange, men en av navnene som går igjen er Wolverhampton-spilleren Ruben Neves. Ryktene rundt portugiseren ble neppe mindre etter hans kommentarer til The Times.

– Hvis du hadde spurt meg etter den forrige sesongen var ferdig ville jeg sagt dette til deg: «Jeg vil reise», men jeg er her enda, så vi vet ikke aldri helt hva som vil skje, sa 25-åringen.

Neves fikk også spørsmål om hvilke spillere han beundrer mest. Han nevnte flere, og en av dem var Liverpools Thiago.

– Jeg vil alltid snakke om Thiago Alcantara, for han er en av de beste jeg har spilt mot, fortalte portugiseren.

I den avsluttende delen av et overgangsmarked blir det alltid litt synsing frem og tilbake på hvem Jürgen Klopp vil ha inn på Anfield, men etter helgens uttalelser virker Ruben Neves som en spiller som kan være på Liverpools radar. Det hjelper også på at portugiseren virker villig til å forlate Wolverhampton. Ulvene hentet midtbanespilleren Matheus Nunes, som også var linket til Liverpool, for et par uker siden.