– Vi spilte en nesten perfekt kamp

Fulham-manager Marco Silva mener at hans lag fortjente mer enn ett poeng fra oppgjøret mot Liverpool på Craven Cottage.

To omdiskuterte scoringer satt inn av Aleksandar Mitrovic sikret nyopprykkede Fulham poengdeling i ligaåpningen mot tittelkandidat Liverpool. Det første målet kom på en heading, det andre på et straffespark.

Jordan Henderson ble snytt for et klart frispark i forkant av den første scoringen til serberen, og ved scoring nummer to filmet Fulham-spissen seg til et svært billig straffespark. 

Fulham startet kampen med å presse Liverpool bakover på banen, og de røde spilte ingen god kamp i London, noe også manager Jürgen Klopp var svært klar på etter matchen.

Etter kampen fikk Silva spørsmål om 2-2 føltes som en seier for ham og hans mannskap.

– Nei, det føltes ikke som noen seier. Det føltes som uavgjort. Jeg synes vi fortjente mer enn ett poeng fra denne kampen, svarte Fulham-manageren.

– Liverpool fikk mer kontroll over kampen i andre omgang, men vår organiserting var god. Vi spilte en meget god første omgang. Våre spillere hadde individuell kvalitet til å skape sjanser. Vi spilte en nesten perfekt kamp.

Høy intensitet

– Måten vi startet kampen på, med høy intensitet, var veldig bra. Jeg må gratulere våre fans og våre spillere. Det var en meget god stemning på tribunene.

– Vi vet Liverpool er aggressive når de angriper i bakrom, men vi kontrollerte dem i første omgang. De er ikke bare veldig gode med ballen, de er veldig aggressive på riktig vis også uten ballen, men vi matchet dem fra første til siste minutt av kampen.

– Det var viktig at vi unngikk tap. Vi hadde en meget god sesong i Championship i fjor. Det var viktig å få en god start i Premier League, med et godt resultat. Tre poeng ville ha vært bedre, men vi leverte en god kamp, med riktig innstilling og vilje. Vi viste alt som kreves i Premier League.