– Vi trenger denne ekstra målbevisstheten

Darwin Nunez kom inn fra benken og scoret for andre kamp på rad.

Darwin Nunez kom inn fra innbytterbenken og scoret i Community Shield-oppgjøret mot Manchester City, og i Premier League-åpningen mot Fulham gjorde han det igjen. Uruguayaneren noterte seg både for scoring og assist i Premier League-debuten.

– Det er fint. Det er slik det skal være, kommenterte manager Jürgen Klopp etter 2-2 på Craven Cottage. 

– I den situasjonen vi befant oss i, der vi ikke finner helt ut av det foran mål, trenger vi denne ekstra målbevisstheten, og den forskjellen den kan utgjøre. Det gjør det utvilsomt vanskeligere for motstanderen vår.

– Ja, han gjorde et flott mål. Han kunne ha scoret ett til, kanskje to til. Det er sprøtt. Han er involvert i mange målsjanser. Det er veldig kult, og det er dette vi må lære ham. 

Darwin Nunez scoret sitt første Premier League-mål:

– Forestill dere at vi hadde spilt en god kamp. Hvor ofte kunne vi ikke fått ham i gode posisjoner da? Det var hovedproblemet vårt i denne kampen, avleveringene våre var ikke gode nok mesteparten av tiden. Det er greit. Vi skapte massevis med sjanser likevel. Det er sprøtt. 

– Dersom vi så høydepunktene på nytt kunne man få et fullstendig feil inntrykk av kampen, for vi hadde noen veldig gode sjanser. Men mellom disse sjansene spilte vi ikke særlig bra.

Diaz traff stolpen

Nunez var ikke den eneste sør-amerikaneren som hadde store sjanser i kampen. Også Luis Diaz hadde sine muligheter. Colombianeren fikk en scoring annullert for en korrekt offside på Andy Robertson, mens en annen avslutning traff stolpen nesten helt oppe i høyre kryss.

– Lucho er en stor spiller. En fantastisk spiller. Men i dag hadde han en enorm sjanse. En super sjanse. Det er ikke enkelt å være en offensiv spiller på en dag som denne, fordi Fulham forsvarer seg så enormt godt i måten de stiller opp på, og også fordi avleveringene våre er så svake. Vi spilte ikke godt nok til å få angriperne i de riktige posisjonene til riktig tid. 

Luis Diaz med avslutning i stolpen:

– Men når vi kom foran mål, kunne vi umiddelbart se hvor god Lucho er. Hvor god han er en mot en, og han traff tverrliggeren eller stolpen, jeg vet ikke eksakt hva det var. Men han var nær. Han er en strålende spiller, men han kan spille bedre enn i dag, akkurat som alle de andre sør-amerikanerne.