– Vil trolig kun hente noen dersom en spesiell mulighet byr seg

The Athletic-journalist med siste nytt om Liverpools overgangsvindu.

Få vet mer om hva som rører seg på overgangsmarkedet enn David Ornstein i The Athletic, og i en fersk utgave av The Athletic Football Podcast tar han og kollega Adam Crafton for seg de siste nyhetene fra overgangsmarkedet i England tre dager før det stenger. 

Etter Jürgen Klopps uttalelser forrige uke er det mange som øyner håpet om at Liverpool skal bla opp for en ny midtbanespiller før deadline, men ifølge Ornstein virker det mer sannsynlig at spillertroppen vil se ut som den gjør i dag også når vi skriver september måned. 

– Ut fra telefonene jeg har tatt virker det som Liverpool kun vil hente noen dersom en spesiell mulighet byr seg der de virkelig får valuta for pengene, sier Ornstein i podcasten.

Laimer mest aktuell?

Liverpool har de siste dagene blitt linket til en rekke midtbanespillere - blant dem Sander Berge, Konrad Laimer, Youri Tielemans og Frenkie De Jong. Skal vi tro Ornstein er kanskje Laimer den mest realistiske. 

– Laimer har et år igjen av kontrakten med RB Leipzig. De nektet å selge til Bayern, men Liverpool har kanskje en bedre mulighet da de ikke er en direkte rival, sier han.

Crafton legger til at Liverpool viste interesse for Lucas Paqueta fra Lyon på et tidspunkt, men brasilianeren er nå klar for West Ham. 

Når det gjelder De Jong er siste nytt at han trolig kommer til å bli værende i Barcelona, og at Chelsea er først i køen dersom han skulle bestemme seg for å dra. 

– Verdt å følge med på situasjonen

– Liverpool kan komme med en overraskelse som de gjorde med Diogo Jota før deadline. Bournemouth-seieren vil imidlertid ha hjulpet på situasjonen, og de har spillere på vei tilbake. De betalte mye for Nunez og eierne vil nok helst ikke ut i markedet igjen i sommer. Jeg tror ikke Klopps kommentarer betyr at det definitivt kommer inn en ny spiller, men det er verdt å følge med på situasjonen, sier Ornstein.

Klopp sa på fredagens pressekonferanse at han nå har innsett at han kan ha behov for en ekstra midtbanespiller, uten at han garanterte for noe kjøp. 

– Jeg var den som sa vi ikke trenger en midtbanespiller, men nå trenger vi en midtbanespiller. Dere hadde alle rett, mens jeg tok feil, sa han - trolig med en undertone av det ene og det andre.