Publikumsrekord, men derbyet ble ingen festforestilling

Liverpool FC Women - Everton Women 0-3

Forrige helg spilte Liverpool FC Women sin første kamp tilbake i Women’s Super League. Da snudde de røde 0-1 til 2-1 og slo den store tittelfavoritten Chelsea som har vunnet tre sesonger på rad.

Søndag var det klart for ny kamp, og byrival Everton var motstander. Kampen ble spilt på Anfield, foran 27 574 tilskuere. En ny publikumsrekord for LFC Women.

Ble tap

Dessverre ble det ingen festforestilling, og byrival Everton viste seg å være altfor sterke.

Først headet Megan Finnigan inn 1-0 før ti minutter ble spilt. Jess Park la på til 2-0 like etter halvtimen. De røde hevet seg noen hakk etter pause, men klarte ikke å få ballen i mål. Kanskje var Leanne Kiernan savnet i angrepet. Hun vil ikke være tilbake før i 2023.

Tre minutter før slutt la Hanna Bennison på til 3-0, som ble sluttresultatet.

Lagoppstilling: Laws, Koivisto (Roberts 72), Flaherty, Fahey, Matthews (Daniels 56), Campbell, Kearns, Holland, Hinds, Lawley (Wardlaw 72), Stengel

Liverpool er nå nummer sju i FA Women's Super League. Målsetningen før sesongen har vært å beholde plassen.