Robertson går glipp av Brighton-kampen

Venstrebackens kneskade er fortsatt ikke leget.

James Pearce i The Athletic opplyser at Andy Robertson vil gå glipp av lørdagens hjemmekamp mot Brighton. Skottland-kapteinen er fortsatt ikke kommet til hektene igjen etter kneskaden han fikk i bortekampen mot Napoli i Champions League den 7. september. 

Kostas Tsimikas vil derfor nok en gang vikariere på venstrebacken når Liverpool møter Brighton lørdag klokken 16.00, slik han gjorde det da Liverpool slo Ajax 2-1 i Champions League den 13. september, i det som var de rødes siste kamp denne måneden.

Jones og Ramsay nærmer seg

I tillegg til Robertson har Liverpool fortsatt Naby Keita, Curtis Jones, Alex Oxlade-Chamberlain, Calvin Ramsay og reservekeeper Caoimhin Kelleher ute med skader. 

Paul Joyce i The Times melder at Liverpool håper at Jones, som ikke har spilt for Liverpool siden Community Shield-finalen mot Manchester City, kan inkluderes i Klopps tropp igjen denne uken. Scouseren har vært ute med et stressbrudd i den høyre skinnleggen.

Naby Keita og Alex Oxlade-Chamberlain jobber seg fortsatt tilbake etter sine skader, mens sommerkjøpet Calvin Ramsay nå trener ute igjen, ifølge Joyce. Høyrebacken har slitt med et ryggproblem helt siden han kom til Liverpool fra Aberdeen i sommer, men håper nå at han kan bli inkludert i kamptroppen snart.

Liverpool - Brighton spilles på Anfield lørdag klokken 16.00, og blir sendt direkte på V Sport PL og Viaplay.