Utskjelt i helgen - dømmer Liverpools neste ligakamp

Mannen som tok den mest kontroversielle avgjørelsen i helgen skal dømme Liverpools hjemmekamp mot Wolves.

Det er alltid noen dommeravgjørelser å snakke om etter en Premier League-runde, men et par av episodene i helgen ble regnet som så grove tabber at Premier League kalte dommerforeningen PGMOL inn på teppet for å evaluere. 

Avgjørelsen som kanskje fikk mest oppmerksomhet var den som sørget for at West Hams utlikning til 2-2 borte mot Chelsea ble strøket fordi Jarrod Bowens fot var borti keeper Edouard Mendy. Det var Jarred Gillett som satt i VAR-rommet og mente Andy Madley hadde gjort en klar og åpenbar feil da han overså hendelsen. Madley var enig etter å ha sett bildene på nytt og annullerte derfor scoringen. 

Se episoden her: 

Duoen har blitt gjenstand for massiv kritikk i etterkant, men begge får fornyet tillit i helgens Premier League-runde. Madley er satt opp til å dømme kampen mellom Liverpool og Wolverhampton på Anfield, som spilles lørdag klokken 16. Gillett dømmer Aston Villa mot Leicester. 

Den eneste av helgens utskjelte som ikke er med denne uken er Lee Mason, som satt i VAR-rommet og tok en annen kontroversiell avgjørelse, nemlig å annullere Newcastles ledermål mot Crystal Palace. Mason la opp etter forrige sesong men er i likhet med Mike Dean fremdeles med som videodommer. 

Det er John Brooks som er VAR-dommer i Liverpools kamp lørdag. Derek Eaton og Steve Meredith er assistentdommere. Forrige gang Madley dømte de røde var i serieåpningen mot Fulham.