– Bellingham heller mot en overgang til Anfield

En tung sesong kan bli verre, men det finnes lys i enden av tunnelen, ifølge troverdige journalister rundt Liverpool.

Det er lite å rope hurra om for de røde, og kanskje spesielt på en dag hvor flere av rivalene forsterker seg samtidig som det er stille rundt Anfield. Ifølge flere troverdige journalister er det en bevisst plan på bordet, men da må januarvinduet ofres.

«Til tross for at behovet for endring finnes nå, forblir Liverpools jakt på Bellingham til sommeren den absolutte prioritet», skriver Dominic King i Daily Mail tirsdag morgen.

Det er kanskje vanskelig å innbefatte seg med at klubben ikke vil gjøre noe særlig, med tanke på situasjonen de står i for øyeblikket. Liverpool er blitt et midt på tabellen-lag i ligaen, begge de engelske cupene er over og det venter to møter med tittelforsvarende Real Madrid i Champions League.

Det er likevel lys i enden av tunellen. Ifølge flere rykter skal Bellingham foretrekke de røde fremfor blant annet Real Madrid.

«Klopp vil bite tennene sammen ut sesongen og håpe på at en topp 4-plassering. Det vil tiltrekke Jude Bellingham enda mer, for spilleren heller mot Anfield for øyeblikket», skriver David Maddock i The Mirror.

LENGE SIDEN: Er det lov å håpe på at Jürgen Klopp og Liverpool vil være tilbake i gammelt slag snart?

LENGE SIDEN: Er det lov å håpe på at Jürgen Klopp og Liverpool vil være tilbake i gammelt slag snart?

Få tilgjengelige spillere i januar

Ifølge begge avisene er Liverpool, som nevnt, villig til å ofre januarvinduet for å satse hardt til sommeren igjen. Hovedgrunnen for det skal være mangelen og tilgjengeligheten til kvalitetsspillere.

«Anfield-sjefene tror ikke det finnes tilgjengelige midtbanespillere (i januar) som er opp mot Bellinghams nivå når det gjelder kvalitet», skriver King.

Daily-Mail journalisten blir backet opp av David Maddock.

«Klopp vet at det trengs forsterkninger, men han er også klar over at standarden på spillerne som trengs for å opprettholde Liverpools posisjon i toppen rett og slett ikke er tilgjengelig i januar», skriver Mirror-journalisten.

Det store spørsmålet er om et potensielt kjøp av Bellingham er nok til å få laget på rett kjøl igjen. I skrivende stund virket det som Brighton-spiller Moises Caicedo blir værende på sørkysten ut sesongen. Liverpool skal også være veldig interessert i Wolves-spiller Matheus Nunes.

Spørsmålene er mange, og svarene er få, men det finnes nok en god plan på Anfield. Det får vi nok se i de neste månedene.