Benekter samtaler med Bellinghams foreldre

Det har blitt hevdet at Jürgen Klopp har hatt samtaler med Jude Bellinghams foreldre om en mulig overgang.

Under VM kom det stadig meldinger om at Liverpool ledet an i kampen om Jude Bellingham, og at 19-åringen kom til å velge de røde dersom det lot seg gjøre økonomisk.

Borussia Dortmund-spilleren vil med all sannsynlighet bli solgt til sommeren, og prislappen kan bli veldig høy. At det blir opp mot 130 millioner pund og den dyreste midtbanespilleren gjennom tidene virker ikke usannsynlig, med tanke på spillerens profil, alder, alt han allerede har oppnådd og hvilke klubber som er interessert.

Klopp har blitt konfrontert med påstandene om at han allerede har vært i samtaler med spillerens foreldre, Denise og Mark Bellingham, og at det er gjort for å få et fortrinn i jakten på deres sønn til sommeren.

– Det er ikke mulig

Klopp benekter at slike samtaler har funnet sted.

– Disse tingene er ikke mulig, fordi han er under kontrakt med Borussia Dortmund, sier Klopp til Sport Bild. Sitatene er gjengitt av Paul Joyce i The Times.

– Det er ikke mulig uten deres tillatelse. Jude er en stor spiller som vi selvsagt kjenner godt til. Vi ville vært dumme dersom vi ikke hadde hatt ham på radaren, men det er ikke mer å si om det for øyeblikket, sier Klopp.

Real Madrid, Manchester City og Chelsea er også veldig interessert i å sikre seg 19-åringen.