Vi fulgte kveldens kamperBrighton ydmyket Everton, mens Newcastle frustrerte Arsenal i poengdeling

Flere interessante kamper ble spilt i Premier League tirsdag kveld, etter at Liverpool avga poeng mandag.

Liverpool-supportere hadde håpet å kunne innkassere tre poeng mot Brentford mandag kveld, og deretter forhåpentligvis se andre topp fire-kandidater avgi poeng tirsdag kveld.

De rødkledde gjorde imidlertid ikke sin del av jobben, og kunne da bare håpe på et plaster på såret i form av at andre lag også avga poeng.

Arsenal-Newcastle 0-0

Den mest interessante kampen med nøytrale øyne var uten tvil Arsenal mot Newcastle, som lå på henholdsvis 1. og 3. kamp på tabellen før denne kampen.

I den første omgangen var de to lagene like gode, og det var en herlig intensitet og heftige dueller. Newcastle United virket å ha samme inngang som til kampen mot Liverpool tidligere i sesongen, da de begynte å drøye tid fra første sekund.

Det var bortelaget som var nærmest scoring før hvilen, men det forble målløst til pause.Etter hvilen fortsatte stillingskrigen og da det var spilt 90 minutter sto det fortsatt 0-0.

Newcastle United brukte alle triksene i boken til å hale ut tiden, og klarte i motsetning til i oppgjøret mot Liverpool å forsvare inn det ene poenget.

Det betyr at Liverpool fortsatt er det eneste laget som har slått Newcastle denne sesongen, og har syv poeng opp til Howes mannskap med en kamp mindre spilt.

Everton-Brighton 1-4

Det alltid underholdende Brighton-laget kunne komme helt opp i ryggen til Liverpool med seier over Everton, og startet på best mulig vis på Goodison Park.

Etter bare 14 minutter var det Liverpool-linkede Moises Caicedo som serverte Kaoru Mitoma, som sendte bortelaget i føringen etter fryktelig forsvarsspill av Everton. Det resultatet sto seg til pause.

Se Mitomas ledermål etter pasning fra Liverpool-linkede Caicedo under:

I den andre omgangen var bortelaget i fyr og flamme, og før timen var spilt ledet Brighton hele 4-0!

Først doblet 2004-modellen Evan Ferguson ledelsen, før Solly March la på til 3-0 etter målgivende av nevnte Ferguson. Deretter la Pascal Gross på til 4-0 på kontring etter 57 minutter.

Everton reduserte til 4-1 på overtid ved Demarai Gray. Nå sitter nok Frank Lampard svært utrygt i managerstolen.

Leicester City-Fulham 0-1

Etter å ha gått på et skuffende tap mot Liverpool i en kamp Leicester var helt med på notene, var Brendan Rodgers menn ute etter revansj da de møtte Fulham tirsdag kveld.

Etter 17 minutter var det imidlertid bortelaget som tok ledelsen, og selvfølgelig var det tanksenteren Aleksandar Mitrovic som sto for målet.

I den andre omgangen stanget Leicester mot Fulham-muren uten hell, og måtte nok en gang se seg slått marginalt.

Se Aleksandar Mitrovic vinnermål under:

Manchester United-Bournemouth 3-0

Etter å ha imponert etter oppstarten var kulerammene fremme når Manchester United var vertskap for Bournemouth på Old Trafford, og allerede etter 24 minutter tok hjemmelaget en oppskriftsmessig ledelse ved Casemiro.

Den stillingen sto seg til hvilen, men bare fire minutter ut i den andre omgangen doblet Luke Shaw ledelsen for United.  Fem minutter før full tid la Marcus Rashford på til 3-0 etter en strålende pasning av Luke Shaw.

Rivalenes seier gjør at Liverpool har syv poeng opp til de røde djevlene.