Darwin er tilbake

Jürgen Klopp har fått gode nyheter denne uken.

Darwin Nunez er i rute og kan bli involvert mot Chelsea på lørdag!

Spissen var borte fra trening i forrige uke og mistet kampene mot Brighton og Wolverhampton, etter at han hadde fått et problem med hamstringen. Etter kampen mot Wolves på mandag uttalte Jürgen Klopp at planen var at Nunez skulle trene på onsdag eller torsdag.

Vanligvis har klubbfotografene far og sønn John og Andrew Powell vært på AXA Training Centre med kameraene sine og tatt bilder, slik at vi får slike ting bekreftet, men det har ikke skjedd denne uken. Nå melder Paul Joyce i The Times at alt går etter plan. 

Rett inn fra start?

I Darwins skadefravær var det Alex Oxlade-Chamberlain som fikk startplassen mot Brighton, mens det ble en liten formasjonsendring mot Wolverhampton, men da var det Fabio Carvalho som fikk plassen ute til venstre i angrepet.

Cody Gakpo har startet begge kampene, men det er tydelig at det er mye nytt for ham, og at han vil trenge litt tid. Med Roberto Firmino, Luis Diaz og Diogo Jota fortsatt ute med skader blir det interessant å se hvordan Klopp setter opp angrepet, mot et Chelsea-lag som virkelig har vaklet den siste tiden.

Flere supportere vil nok også håpe at Ben Doak snart vil være klar for sin første start i Premier League, etter flere svært lovende innhopp.

Liverpool - Chelsea spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.