– Det blir brutalt å møte Liverpool

Real Madrid-leiren har begynt å tenke på åttendedelsfinalen mot Liverpool.

Det blir en reprise av fjorårets finale når Liverpool og Real Madrid skal møtes til åttendedelsfinale i Champions League i februar og mars. Første oppgjør spilles på Anfield 21. februar mens returen går på Santiago Bernabeu 15. mars. 

En av de som ser frem til oppgjøret er Real Madrids forsvarsspiller David Alaba. Men han tror på ingen måte det blir en enkel oppgave. 

– Vi vet at det blir brutalt å møte Liverpool i Champions League. Det kommer til å bli en fantastisk åttendedelsfinale, sier han til Bild, gjengitt av Mirror

– Kampene mot Liverpool er alltid skikkelige kamper, for de er et av de beste lagene i verden. Det blir en vanskelig oppgave, men vi ønsker å gå til neste runde, sier Alaba. 

Mye å revansjere

Mange Liverpool-supportere begynner nok snart å gå lei av å møte Real Madrid i Champions League. Spanjolene har vunnet fem av de siste ni utgavene av turneringen, og to av gangene er det Jürgen Klopps Liverpool som har stått tomhendte igjen etter finalen. 

Lagene møttes også i kvartfinalen i 2021. Da vant Real Madrid 3-1 sammenlagt i kampene som gikk for tomme tribuner. 

Liverpool har med andre ord mye å revansjere når det spanske storlaget kommet til Anfield i februar. Jürgen Klopp uttalte at han ser frem til kampen da trekningen ble gjort i desember. 

– Vi har møtt hverandre i et par finaler, men det er ikke ofte vi har møttes over to kamper, så det ser vi frem til. Real Madrid er det beste laget i europeisk historie, men vi er ikke så verst vi heller. I tillegg har vi Anfield, og alle vet hva det betyr, sa Klopp.

– Det er en veldig spennende trekning. Det er en stund til selve kampene, men vi kan bare se for oss hva slags atmosfære det kommer til å være i begge kampene, sa Klopp.