– Det er ingen som har spurt meg om de får dra

Liverpool har fire spillere på kontrakter som går ut til sommeren.

Det har vært mye snakk om hvem som kan komme inn i januarvinduet som nå er åpent. Det har vært mindre snakk om hvem som kan forsvinne ut.

Mye av Liverpools forretningsmodell handler om salg av spillere, og at pengene som kommer inn igjen skal investeres i troppen. Liverpool har fire spillere som nå er på utgående kontrakter til sommeren. De kan signere en pre-kontrakt med en utenlandsk klubb, og gå som Bosman-spillere 1. juli.

Den Jürgen Klopp har vært tydeligst på, og som han helt klart ønsker å beholde, er Roberto Firmino. Det har vært samtaler med Naby Keita og hans agent Björn Bezemer, men disse ble satt på hold i høst. James Milner blir 37 år på onsdag og er trolig på sitt siste år, og veldig lite har vært snakk om Alex Oxlade-Chamberlains fremtid, selv om han har startet de to siste ligakampene. Tre tre yngste er potensielt spillere det kunne vært mulig å få noe for i januar.

– Ingen har kommet til meg og spurt om de får dra, sier Klopp til The Athletic.

– Dersom det hadde skjedd, så ville jeg lyttet, for det siste jeg vil er å tvinge noen til å bli i Liverpool. Men igjen, det er ingen som har kommet til meg ennå, sier Klopp.

En annen spiller som Nathaniel Phillips har kun spilt fire kamper denne sesongen, der kun to har kommet fra start. Han var tilgjengelig for salg i fjor sommer, og vil trolig være tilgjengelig for en overgang dersom et godt nok bud skulle komme.