Det kan bli kamp om Nunes, og du kan nok gjette hvilken klubb som er interessert

Liverpool kan se ut til å få konkurranse av styrtrike Chelsea i kampen om Wolves-spiller Matheus Nunes.

Liverpool er interessert i å hente Matheus Nunes fra Wolves til sommeren, men ligger an til å få kamp om midtbanespilleren. Det er naturligvis overgangshungrige Chelsea som nå har meldt sin interesse for midtbanespilleren. 

Det skriver The Telegraph onsdag. De opplyser at 24-åringen har sine beundrere på Stamford Bridge, og at klubben er klare for å kaste seg inn i kampen om portugiseren når sommeren kommer. 

Chelsea har snart svidd av 500 millioner pund på nye spillere siden et Todd Boehly-ledet konsortium tok over som nye eiere i fjor sommer, og kjøpefesten ser ikke ut til å ha noen ende. London-klubben kobles også til Declan Rice, Moises Caicedo og Amadou Onana. 

Liverpool var nære

The Telegraph skriver at Liverpool var nære ved å hente Nunes fra Sporting CP i fjor sommer, men han endte i stedet med å ende i Wolves. Da kostet han 38 millioner pund, med mulighet for å øke til i overkant av 40. The Telegraph skriver at det i sommer vil være snakk om 55 millioner pund, men samme avis meldte tidligere i januar at han kunne forlate klubben for 44 millioner pund til sommeren.

Da skrev avisen at Liverpool ligger an til å sikre seg Nunes før 2023/24-sesongen, men de kan altså nå få kamp av Chelsea, som ikke er redde for å svi av penger - og spesielt om det gjelder å snappe spillere foran nesa på andre. 

Chelsea kjøpte forrige uke Mykhailo Mudryk fra Shakhtar Donetsk for 88 millioner pund da det lenge så ut til at han skulle bli Arsenal-spiller. Et annet «tyveri» så vi denne uken, da Tottenham hentet Arnaut Danjuma på lån fra Villarreal etter at spilleren noen dager i forkant hadde gjennomført den medisinske sjekken hos Everton.

Nunes spilte offensivt på midtbanen for Sporting CP, men har i Wolves bevist at han mestrer de fleste deler av spillet. Han spilte to kamper for Portugal i VM i Qatar.