Det spanske fotballforbundet har fått med seg Stefan Bajcetics utvikling

Bajcetic kan bli flyttet opp på U21-landslaget.

18 år gamle Stefan Bajcetic har startet Liverpools to siste kamper i en dyp midtbanerolle, og har vært et av lyspunktene for det røde denne sesongen.

Han har på ingen måte gjort seg bort, og det virker sannsynlig at han igjen vil starte i bortekampen mot Brighton på søndag.

Bajcetic kan spille for Serbia, men har foreløpig valgt det spanske landslaget. Han har representert Spania på både U18- og U19-nivå.

Kan få en rolle i U21-EM

Denne sommeren skal det spilles U21-EM i Romania og Georgia, der Spania er en av favorittene. Mesterskapet spilles mellom 21. juni og 8. juli.

Ifølge den spanske avisen AS, kan Bajcetic bli flyttet opp på U21-landslaget og være en del i den spanske troppen til sommeren. Det var thisisianfield.com som omtalte det først.  

Etter at Luis de la Fuente ble flyttet fra U21-landslaget til A-landslaget etter at Luis Enrique ga seg etter VM, var det Santi Dena som ble ny sjef for U21-laget. Det er en spiller Bajcetic har spilt under for U19-landslaget.

AS tror at spill for U21-landslaget vil gjøre at Bajetic definitivt vil velge Spania når et valg skal tas om hvor han skal spille sin landslagsfotball som senior.