– Dette er ikke et Jurgen Klopp-lag, og jeg vil vite hvorfor

Carragher undrer seg over om dette laget virkelig ledes 100 prosent av Jurgen Klopp, eller om det er andre som trekker i trådene.

Liverpool var enkelt og greit ikke gode nok når de møtte Brentford i Premier League mandag kveld. 

Biene kjempet de rødkledde ut av stilen, og vant til slutt 3-1 på Gtech Community Stadium mot et vissent mannskap. 

Jamie Carragher var ikke overrasket over resultatet, og mener det er del av en større trend hvor Liverpool er i ferd med å miste identiteten sin. 

Lijnders lag?

– Jeg var ikke veldig selvsikker før kampen, fordi Liverpool har slitt mot fysiske lag hele denne sesongen. De takler ikke intensitet, sa Carragher til Sky Sports, gjengitt av blant andre Express.

– Vi må ikke glemme at dette er et lag som tar stolthet i at identiteten deres er intensiteten - nå takler de det ikke lenger. Det ser ut som et aldrende lag som går mot slutten, den første omgangen var fryktelig. 

Scouseren undrer seg på om det nå i større grad enn tidligere er Pep Lijnders som tar avgjørelser, og at det påvirker retningen laget tar. 

– Det minner meg om Arsene Wengers Arsenal som aldri vant igjen da de ble for tekniske. Jeg vet ikke om det handler om at Pep Lijnders har for stor innflytning. 

– Thiago er ikke et problem dersom de to andre har mye energi og arbeider. Harvey Elliott og Fabio Carvalho ser ikke ut som Klopp-spillere. 

– Dette er ikke et Jurgen Klopp-lag, og jeg skjønner ikke hvorfor. Det ser ut som de prøver å spille på Klopp-måten uten Klopp-spillere. 

BEKYMRET: Carragher var ikke optimistisk for Liverpools fremtid.

BEKYMRET: Carragher var ikke optimistisk for Liverpools fremtid.

Må bruke 200 millioner

Carragher mener hele stallen trenger en overhaling for å konkurrere i toppen. 

– Når man ser på aldersprofilen til mange av spillerne i stallen er mange i 30-årene eller på vei inn i 30-årene. Jeg tror det er derfor Liverpool skal selges eller trenger investeringer, fordi Liverpool må bruke mye penger i sommer.

– Liverpool har i flere år solgt noen og kjøpt noen, men nå mener jeg at Liverpool må bruke 200 millioner. Jeg sier ikke at det er nøkkelen til suksess, men nå trenger Liverpool tre midtbanespillere.

– Keita, Ox og Milner er på vei ut. Alderen til Thiago, Fabinho og Henderson. De trenger tre spillere til minst 40-50 millioner. For min del er det like viktig med en Wijnaldum-type som en Bellingham-type. 

Den tidligere Liverpool-spilleren tror klubben vil angre på å ikke løse problemet umiddelbart, og at det kan koste flere millioner i Champions League-kroner. 

– Tror Liverpool at de kan få topp fire uten å signere en midtbanespiller? De har ikke sjans. Midtbanen til Liverpool er helt på felgen. 

– De har signert en midtbanespiller på fire og et halvt år. Liverpools transferfolk har blitt hyllet som de beste i verden, men dette er deres feil.