Ettmålstap med Doak og Ramsay på banen

En tidlig scoring avgjorde kampen da Liverpool U21 tapte for Crystal Palace.

LIVERPOOL U21 - CRYSTAL PALACE U21 0-1 (0-1): Liverpool U21 lå bare poenget bak Crystal Palace foran denne kampen, og ville med seier har passert motstanderen på U21-tabellen. Slik gikk det imidlertid ikke, da en scoring etter bare seks minutter avgjorde kampen til gjestenes fordel i iskalde Kirkby.

Det hjalp ikke for U21-laget at de hadde førstelagsaktuelle Ben Doak og Calvin Ramsay i startoppstillingen. Begge spilte hele kampen.

De hjemvendte utlånsspillerne Billy Koumetio og Max Woltman startet også kampen.

En annen spiller som har kommet hjem fra lån, Fidel O' Rourke, kom inn fra benken.

Kampens eneste mål ble satt inn av Victor Akinwale etter bare seks minutter. Han satte et lavt innlegg fra Omortayo Adaramola i mål.

Doak var et lyspunkt for Liverpool i første omgang, og Ramsay spilte også frem Woltman, men spissen holdt på å snuble, før han fikk levert ballen videre til Bobby Clark, som fant Luke Chambers. Forsvarerens avslutning gikk imidlertid utenfor.

Doak forsøkte seg flere ganger

Kaptein Dominic Corness fikk også en avslutning fra utkanten av straffefeltet reddet.

Liverpool presset på for en utligning i andre omgang, men god defensiv jobb av Palace gjorde at vertene aldri klarte å score, og gjestene hadde også sine sjanser. Palace-keeperen reddet i tur og orden sjanser fra Doak, Chambers, Clark og Doak igjen.

Liverpool presset hardt for en utligning, men et Doak-forsøk i nettveggen var det nærmeste vertene kom.

Liverpools lag: Mrozek, Ramsay, Chambers, Jonas, Koumetio, Corness, Doak, Stephenson, Woltman (Blair 60), Clark (Musialowski 72), Frauendorf (O’Rourke 72).

Reserver: Hughes, Olufunwa.