Hentes hjem fra lån for andre gang denne sesongen

Owen Beck er igjen hentet hjem fra lån.

Liverpool FC melder at Owen Beck hentes hjem fra lånet i Bolton Wanderers. Det betyr at det er andre gang denne sesongen den 20 år gamle venstrebacken hentes hjem fra et utlån.

Beck har spilt ni kamper for League One-klubben denne sesongen, men har ikke vært i troppen i de to siste ligakampene. I ligakampen før det satt han på benken som ubenyttet reserve. Hans forrige kamp for Bolton var 15 minutter som innbytter hjemme mot Plymouth 7. januar.

Conor Bradley er lånt ut til samme klubb, og høyrebacken har fått en helt annen tillit. Han har spilt 34 kamper for Bolton denne sesongen og ser ut til å bli værende.

Andre gang

Beck startet denne sesongen på lån hos portugisiske Famalicão, men der fikk han ikke spilletid, og ble hentet tilbake allerede 31. august. Samme dag ble han lånt ut til Bolton. Nå hentes han altså tilbake.

Etter FIFA-reglene kan ikke en spiller spille kamper for mer enn to klubber samme sesong. Beck har kun spilt for Bolton denne sesongen, og vil kunne lånes ut på ny dersom det skulle dukke opp en annen klubb før overgangsvinduet stenger.

Beck kom til Liverpool i 2015, og har spilt to førstelagskamper for klubben. Han signerte i 2021 en ny langtidskontrakt, og har kontrakt med de røde ut 2025/26-sesongen.