– Jeg vet ikke om du en gang får lissene på skoene hans for 42 millioner pund nå. Ingen har bydd så langt

Brightons daglige leder har fått spørsmål om Moises Caicedo.

Liverpool har i lang tid blitt linket til Brightons midtbanespiller Moises Caicedo. 21-åringen fra Ecuador ser bare ut til å bli bedre og bedre, og da han var tilbake fra suspensjon til bortekampen mot Everton, var han banens beste i en 4-1-seier.

De røde har kjøpt få midtbanespillere de siste årene, og Thiago Alcantara er den siste. Han kom inn i september 2020, og det store diskusjonstemaet blant røde er nå hva som trengs på midtbanen, der tre spillere er på utgående kontrakt og de fleste er rundt eller over 30 år gamle.

Moises Caicedo er et av navnene vi har hørt mest om. Nå har Brightons daglige leder fått spørsmål om spillerens fremtid.

– Jeg er glad for å kunne si at vi ikke har fått noen bud. Kanskje Liverpool ikke har epostadressen min? For jeg har ikke sett noe, sier Paul Barber i et intervju med Ben Jacobs i CBS Sports.

Barber er kjent som en av de tøffeste å forhandle med i engelsk fotball. Han fikk Arsenal til å betale 50 millioner pund for Ben White sommeren 2021, og Chelsea til å betale 62 millioner pund for Marc Cucurella i fjor sommer.

Verdsettes til over 70 millioner pund

Ifølge Jacobs er Caicedo mer aktuell for Chelsea enn han er for Liverpool, selv om vi stadig kan lese om mulige bud fra de røde fra «ITK-kontoer» på sosiale media. Graham Potter gikk som kjent fra Brighton til Chelsea og ble deres nye manager i september. Han kjenner Caicedo godt.

«Caicedo er mer på Chelseas radar enn Liverpools for øyeblikket, og spesielt siden forhandlingene om Enzo Fernandez har stoppet opp. Chelsea-kilder benekter at de noen gang hadde planer om å betale utkjøpsklausulen på 120 millioner euro, til tross for det Benfica-manager Roger Schmidt har hevdet. Chelsea utelukker ikke helt at de skal gjøre et nytt forsøk på å sikre seg Fernandez», skriver han.

Samtidig planlegger ikke Brighton for et salg at Caicedo i januar, og det skal et veldig stort bud til for at de skal skifte mening. I august spøkte Potter med at et bud på 42 millioner pund kun ville gi deg spillerens fotballsko. De verdsetter spilleren til mer enn 70 millioner pund i dagens marked.

– Jeg vet ikke om en gang 42 millioner pund kan gi deg hele skoen nå. Kanskje bare lissene. Men spøk til side – alle spilleres verdi bestemmes av markedet. Grahams kommentarer var delvis på tull, men også alvor, for Moises har vært eksepsjonell for oss. Siden han kom til Premier League har han utviklet seg hele tiden. Han er en ung mann med en strålende innstilling og fantastisk arbeidsmoral. Han er også en veldig fin fyr utenfor banen. Så alle de tingene har betydning for verdien til en fotballspiller dersom vi skulle komme til en gang salg er aktuelt, sier Brightons daglige leder.

Liverpool vil møte Caicedo og Brighton i sin neste Premier League-kamp. Det skjer lørdag 14. januar.

TØFF FORHANDLER: Paul Barber er ikke kjent for å være enkel i forhandlinger med storklubbene.

TØFF FORHANDLER: Paul Barber er ikke kjent for å være enkel i forhandlinger med storklubbene.