Joao Felix så rødt i debuten, og må stå over mot Liverpool

Chelsea tapte terreng i topp fire-kampen.

Det røde kortet til Joao Felix like før timen var spilt vil stjele overskriftene etter Chelseas 2-1-tap for Fulham på Craven Cottage. Portugiseren kom alt for sent inn i en takling på Kenny Tate, og med knottene først stemplet han Fulham-spilleren midt på leggen. Et soleklart direkte rødt kort, og dermed en mareritt-debut i Premier League for midtbanespilleren.

Portugiseren må nå sone tre kampers karantene for alvorlig farefullt spill, og må dermed stå over Chelseas kamp mot Liverpool på Anfield lørdag 21. januar.

Her får Joao Felix marsjordre i Premier League-deubten:

Graham Potters mannskap hadde sine problemer lenge før utvisningen. Tidligere Chelsea-spiller Willian ga nemlig vertene ledelsen midtveis i første omgang. Brasilianerens lave avslutning gikk via Trevoh Chalobah og i nettmaskene, og Potter så sjokkert ut på sidelinjen.

Chelsea-manageren så lysere på livet et par minutter etter pause. Mason Mount traff stolpen med et frispark fra venstre, og Kalidou Koulibaly var på plass og satte returen i mål fra kloss hold.

Men Potter var ikke lenge i lykkeland. Drøye ti minutter senere ble altså debutant Felix utvist, og som om det ikke var nok så headet Carlos Vinicius vertene i føringen igjen da Kepa Arrizabalaga kom på halvdistanse etter 72 minutter, og det var nok til å sikre Fulham alle tre poengene.

Fulham passerte Liverpool

Dette betyr at Fulham passerte Liverpool på tabellen, og er nå oppe på sjetteplass med 31 poeng. Liverpool på sjuendeplass er tre poeng bak, men har to kamper mindre spilt.

Chelsea på tiendeplass er tre poeng bak Liverpool, med en kamp mer spilt enn de røde fra Anfield.

Høydepunktene fra Fulham - Chelsea: