Liverpool fikk hjelp i topp fire-kampen

Aston Villa slo Tottenham i London.

Aston Villa overrasket i ettermiddag ved å slå Tottenham 2-0 på Tottenham Hotspur Stadium.

Emiliano Buendia sendte gjestene i føringen tre minutter ut i annen omgang. Douglaz Luis sendte i vei et langskudd som Tottenham-keeper Hugo Lloris ikke var patent på. Franskmannen ga en retur som Ollie Watkins plukket opp, og serverte Buendia, som hamret ballen lavt i nettmaskene.

Douglas Luiz doblet ledelsen etter 73 minutter. Nok en gang etter svakt forsvarsspill av vertene. Watkins vant ballen høyt i banen, og John McGinn slo et perfekt innlegg, slik at Douglas Luiz fikk en enkel jobb med å doble ledelsen.

Høydepunktene fra Tottenham - Aston Villa:

Tottenhams hjemmetap betyr at Liverpool nå er helt i ryggen på Spurs. De røde er med sine 28 poeng på sjetteplass bare to poeng bak London-laget på femteplass, og Tottenham har også spilt en kamp mer.

Med seier over Brentford på Gtech Community Stadium i morgen vil dermed Liverpool være forbi Spurs på tabellen.

Tottenham spiller bortekamp mot Crystal Palace på Selhurst Park onsdag 4. januar.