Nat Phillips en av flere som kan forsvinne i løpet av dagen

Det virker usannsynlig at det kommer noen inn dørene for Liverpool, men flere spillere kan forsvinne på lån eller permanent.

Det virker mer og mer usannsynlig at de røde ikke vil foreta seg noe mer i januarvinduet, foruten Cody Gakpo, som kom til Anfield allerede før overgangsvinduet startet. Jürgen Klopp er tydelig på jakt, og har et behov for et midtbanespiller, men det virker ikke som tyskeren får inn noen flere forsterkninger før vinduet lukker i kveld.

Det betyr nødvendig ikke at det vil bli rolig rundt klubben. Nat Phillips er spilleren som ryktes hyppigst til en overgang vekk fra Merseyside, og den tyrkiske klubben Galatasaray skal være interessert, ifølge James Pearce. 

Liverpool skal ha satt en prisslapp på 10 millioner pund. Det skal også være interesse fra Bundesliga, en liga Phillips har spilt i tidligere. Han var på utlån til Stuttgart i 2019/2020-sesongen.

Det er også flere spillere som kan forsvinne ut på lån.

PÅ UTLÅN?: James Norris har tilbrakt den første halvdelen av sesongen i Liverpool.

PÅ UTLÅN?: James Norris har tilbrakt den første halvdelen av sesongen i Liverpool.

Unggutter på utlån

Venstrebacken James Norris er en av flere som ryktes vekk, men da på utlån først og fremst. Jack Lusby skrev mandag at unggutten kan bli sendt ut på grunn av Owen Becks tilbakekomst til Liverpool. En annen venstreback, Luke Chambers, reiste til Kilmarnock og Skottland i går.

Layton Stewart, Mateusz Musialowski og Matteo Rittacio, som alle spiller på Liverpools U21-lag, kan også forsvinne ut på utlån ifølge Lusby. Håpet skal være at noen av dem kan få like gode sesonger som Tyler Morton, Conor Bradley og Leighton Clarkson har hatt så langt.

Det kan også bli nye utlån for flere av spillerne som er hentet tilbake i januar. Owen Beck, Billy Koumetio, Jakub Ojrzynski, Max Woltman og Fidel O'Rourke kan være spillere som ender opp i en annen klubb. Rhys Williams blir sannsynligvis værende på grunn av Phillips sin mulige overgang, og James Balaigizi, som spilte i Crawley Town i høst, er langtidsskadet.

Det kan ende med at flere Liverpool-spillere forsvinner ut i løpet av dagen, men spesielt på utlån. Liverpool.no vil følge med direkte om hva som rører seg i Liverpool, og i resten av Premier League, gjennom hele dagen og kvelden.