Nunez er ikke langt unna et comeback

Jürgen Klopp kom med en liten skadeoppdatering under dagens pressekonferanse.

Darwin Nunez måtte stå over flere treninger i forrige uke på grunn av en hamstringskade, og var ikke med til Brighton. Uruguayaneren er ifølge Jürgen Klopp nå nesten kvitt problemene, men mye tyder på at omkampen mot Wolves i FA-cupen kommer for tidlig for spissen.

– Alle de skadede spillerne har hatt fremgang, sa Klopp under sin pressekonferanse mandag ettermiddag.

– Darwin er veldig nær et comebgack, men det er mandag, og kampen er i morgen. Men han er veldig nær å være tilbake, la Liverpool-manageren til.

Mot Brighton startet Klopp med en angrepstrio bestående av Mohamed Salah, Cody Gakpo og Alex Oxlade-Chamberlain. Manageren bebudet endringer på laget under pressekonferansen, så det trenger ikke bli den samme løsningen mot Wolves.

Milner og Bajcetic har trent for fullt

James Milner og Stefan Bajcetic har slitt med småskader de siste ukene. Mot Brighton var begge tilbake i troppen, men uten å komme innpå.

– Milly og Stefan har trent for fullt. Milly var på benken mot Brighton, men var ikke klar for å spille. Det samme gjaldt Stefan. Nå er de tilgjengelige igjen. Det er alt.

Klopp må dermed klare seg uten Roberto Firmino i nok en kamp, når de røde gjester Molineux. Det samme gjelder de langtidsskadede spillerne Virgil van Dijk, Luis Diaz, Diogo Jota og Arthur Melo.

Varsler endringer

På spørsmål om han kommer til å rotere på laget, bekreftet Klopp at han kommer til å gjøre endringer, og sa også at ikke alle spillerne som var tilgjengelige til forrige kamp var tilgjengelige nå.

– Vi skal stille så sterkt som vi kan, men det avhenger alltid av situasjonen du befinner deg i. Da tenker jeg på når forrige kamp var, og slike ting. Ikke alle spillerne som spilte forrige kamp er tilgjengelige nå, av ulike årsaker. 

– Ja, vi kommer til å gjøre endringer. Det er åpenbart. Men det er også bra. Når jeg sier at vi stiller så sterkt som vi kan, så er det fordi vi ønsker å vinne kampen. Derfor trenger vi friske bein. Det enkleste ville ha vært å sagt til spillerne som spilte mot Brighton at det var de som satte oss i denne situasjonen, så de må også få oss ut av situasjonen. Men da fritar jeg meg selv for ansvar, og det kan jeg bare ikke gjøre. 

– Vi må ta avgjørelser når det gjelder lagoppstillingen, og det kommer vi til å gjøre. Vi kommer til å gjøre endringer, det er klart. Det er tross alt bare tre dager siden forrige kamp, så da virker det fornuftig å gjøre det. Så tar vi det derfra.