Nytt gatemaleri i Anfield-området – denne gang av Luis Diaz

Luis Diaz har fått ansiktet sitt på en vegg ved Anfield.

Luis Diaz har bare spilt 38 kamper for Liverpool, men på de åtte månedene han spilte for klubben rakk han å bli en skikkelig publikumsfavoritt før han fikk en kneskade mot Arsenal. Den slo han dessverre opp igjen på treningsleiren i Dubai, og det vil først være i mars måned vi ser colombianeren tilbake på banen.

Før den tid vil han kanskje få seg et løft dersom han tar seg en tur til Anfield-området, for der har det nå dukket opp et nytt gatemaleri, og det er av 26-åringen.

Gatemaleriet har kommet på veggen til The Sandon, puben der Liverpool FC ble stiftet. Det har etterhvert blitt mange vegger som har blitt verdt et besøk i området. Se kart og hvor du finner de forskjellige i denne Kopite-saken.

Samme som laget det store Salah-bildet

Det er gatekunstneren John Culshaw som står bak. Han står bak noen strålende veggmalerier rundt om i Liverpool fra før. Steven Gerrard på The Sandon, det store av Mohamed Salah like ved King Harry Pub, veggen med Ringo Starr i Toxteth, og verket med målvaktene som har vunnet troféer med Liverpool FC på målvaktenes treningsområde på AXA Training Centre.

På sin Instagram-profil skriver Culshaw at han holder på med et nytt prosjekt, der han skal male tre vegger. Det første var av fjorårets beste signering i Luis Diaz. Den neste veggen skal bli av årets spiller, mens den tredje skal bli en som supporterne bestemmer.

Om Diaz skriver han: «Jeg tror alle kan si seg enig i at Luis Diaz definitivt var sesongens beste signering. Han var en sensasjon fra første dag, og ga oss et sårt tiltrengt løft. Jeg er sikker på at han vil ha den samme effekten når han kommer tilbake».

Besøk Culshaws Instagram-profil og se de andre verkene han har rundt på vegger i Liverpool.