Deadline Day oppsummert:Sikret seg gigantsignering like før fristen - har nå brukt over 500 millioner pund på seks måneder

For Liverpools del var det ikke mye å glede seg over på overgangsvinduet siste dag. Flere av rivalene forsterket mannskapet før siste halvdel av sesongen.

Det ble som ventet en begivenhetsløs Deadline Day for Liverpools del dette året. Klopp uttalte etter kampen mot Brighton at de ikke kom til å forsterke laget ytterligere, og det viste seg å stemme godt. 

I tillegg til dette ble det kjent at Ibrahima Konate har pådratt seg en skade i hamstringen, som betydde at Nathaniel Phillips atter en gang må bli værende for å bidra ved flere skader. 

Flere av Liverpools rivaler valgte å styrke seg før siste halvdel av sesongen. 

Overraskende utlån og overgang

Det kom som en overraskelse da det ble kjent at Joao Cancelo skulle forlate Manchester City til fordel for Bayern Munchen, og denne overgangen ble bekreftet Deadline Day. 

Arsenal klarte ikke å tilby det Brighton ønsket for Moises Caicedo, og fant et alternativ hos London-rivalene Chelsea. Ligalederne hentet Jorginho for 12 millioner pund. 

Den overgangen gjorde at Arsenals unge midtbanespiller Albert Sambi Lokonga kunne dra på utlån til Crystal Palace.

BYTTET KLUBB: Jorginho skal prøve seg i Arsenal.

BYTTET KLUBB: Jorginho skal prøve seg i Arsenal.

Selv om de har imponert stort første halvdel av sesongen, forsterket også Fulham laget med Cedric Soares og Sasa Lukic. 

Tottenham kvittet seg med høyrebackene Djed Spence (lån) og Matt Doherty (frigitt), og erstattet dem med Pedro Porro fra portugisisk fotball. 

Redningsaksjoner i bunnen

Et lag som ikke ser ut til å ha mistet håpet om å holde plassen i Premier League er Bournemouth. 

Sørkystlaget kjøpte den ukrainske forsvarsspilleren Illia Zabarnyi fra Dynamo Kyiv for hele 24 millioner pund, etter å allerede ha kjøpt Dango Ouattara fra Lorient for 20 millioner pund. 

Southampton er i samme båt som Bournemouth, og hentet angriperne Kamaldeen Suleimana og Paul Onuachu. 

Nottingham Forest på sin side sikret seg rutine i form av Atletico Madrids Felipe og Paris Saint Germains Keylor Navas, samt tidligere Liverpool-spiller Jonjo Shelvey fra Newcastle United. 

Chelsea sikret stjernesignering

Det var lenge knyttet spenning til om Chelsea ville klare å få i havn en overgang for Benficas Enzo Fernandez, men det gikk til slutt i orden like før midnatt. Argentineren signeres på en kontrakt som strekker seg til 2031, for over 100 millioner pund. 

Betalingene struktureres slik at Chelsea betaler i seks omganger, med 40 millioner pund «up front». 

En som lenge så ut til å forsvinne fra Chelsea var Hakim Ziyech, men overgangen til PSG ble aldri noe av på grunn av kluss med papirarbeidet. 

Manchester United henter den østerrikske midtbanespilleren Marcel Sabitzer på lån fra Bayern München, etter at det ble bekreftet at Christian Eriksen vil være ute av spill i lang tid.