Benzema spiller ikke i helgen

Real Madrids storscorer har pådratt seg en liten smell.

Real Madrids viktige spiss Karim Benzema har hatt sine skadeproblemer denne sesongen, og i midtuken dukket fikk han en smell i 4-0-seieren over Elche. 35-åringen scoret to mål og spilte 78 minutter i den kampen, men i etterkant har det blitt kjent at han spilte med smerter mot slutten av oppgjøret. 

Derfor kommer ikke spissen til å spille lørdagens bortekamp mot Osasuna, som går av stabelen bare tre døgn før Real Madrid kommer på besøk til Anfield. Den spanske journalisten Alberto Pereiro skriver ifølge Liverpool Echo at det ikke dreier seg om en ordentlig skade, men at franskmannen har haltet noen dager og derfor står over mot Osasuna. 

Hovedstadslaget vil gjøre alt de kan for å få storscoreren klar til tirsdag, og slik det ser ut nå vil han rekke det dersom det ikke skulle forverre seg igjen i løpet av helgen.

For øvrig er de viktige spillerne Thibaut Courtois og Ferland Mendy er ute med skade. Førstnevnte kan rekke tirsdagens kamp etter å ha stått over VM for klubblag, mens venstreback Mendy ikke blir klar. Toni Kroos håper også å rekke kampen på Anfield etter å ha slitt med sykdom denne uken.