Damenes kamp mot Everton flyttes til Goodison Park

Liverpool FC Women får spilt på begge byens store scener denne sesongen.

Originalt skulle ligakampen mot de blå rivalene ha gått på Walton Hall Park, men den er nå bekreftet flyttet til Goodison Park for søndag 26. mars.

En stor oppgradering for begge lag, da Walton Hall Park tar litt over 2000 med kun 500 seter. 

I september 2022 spilte lagene på Anfield foran over 27 000 tilskuere. Den gang vant bortelaget 3-0. Det er god grunn til å håpe på tilsvarende tall i år, men kanskje et bedre resultat?

Tok årets første seier

Søndag nettet Missy Bo Kearns og Ceri Holland på Prenton Park da Reading FC Women ble slått 2-0.

– Det var tre store poeng for oss, spesielt med de resultatene på lørdag med Brighton som spilte uavgjort og Leicester City som tapte, sier Matt Beard.

Januarsigneringen Fuka Nagano var viktig i den første seieren for 2023

– Fuka inn har hjulpet. Hun er en diamant med ballen og også uten ball. Hun er overraskende rask i tillegg og hun ser ting som kanskje ikke andre ser. Fuka har funnet seg til rette på en fantastisk måte og vi vil bare bli et bedre lag med henne.

Gode steg mot å trygge plassen

Ligagullet ser ut til å bli en kamp mellom Chelsea, Manchester United og Arsenal. De røde er nummer 8. med fire lag bak seg på tabellen.

– Jeg har sagt dette fra dag én, vi er ikke naive og vi forstår hvor vi er i dette øyeblikket under denne reisen i WSL. Vi har tatt poeng fra Reading nå borte og hjemme, vi spilte uavgjort mot Brighton og slo West Ham. Så, de lagene som vi føler at er rundt oss har vi fått poeng fra.

At det er et godt stykke opp til topplagene føler han er helt naturlig. Liverpool er der de skal være.

– Det har tatt noen av disse lagene tre år å komme i den posisjonen de er nå i. Vårt mål var å bli i denne divisjonen. Vi har gitt oss selv en utrolig sjanse nå med disse tre poengene. Vi har 11 poeng nå og vi tror 12 eller 13 vil bli det magiske tallet, så hvis vi kan ta tre poeng mot Leicester på søndag, og det blir garantert ikke lett, så vil vi alltid fortsette å jobbe hardt og avslutte så høyt oppe på ligatabellen som vi kan.