– Det blir en kamp hvor vi ikke får tid til å puste

Italieneren forventer en tøff kamp på Anfield tirsdag kveld.

I opptakten til Liverpools møte med Real Madrid har Carlo Ancelotti holdt sin pressekonferanse på Merseyside. Ringreven forventer en intens kamp mot en velkjent motstander.

– Liverpool har aldri mistet sin kvalitet. Vi vil være under mye press, og det vil bli en kamp hvor vi ikke får tid til å puste. Vi vet hva vi kan forvente, og vi er forberedt på det, sa Real Madrid-treneren til de oppmøtte.

Ancelotti kan ha en pragmatisk tilnærming til vanskelige oppgjør i Champions League. Det viste han godt da de to lagene møttes i Paris på våren i fjor.

– Vi er usikker på om vi vil kontrollere kampen eller gå ut med et lag som er mer offensivt. Jeg må tenke på det, sa han hemmelighetsfullt.

TAPTE: Jordan Henderson og Liverpool har noe å revansjere mot Benzema og Real Madrid.

TAPTE: Jordan Henderson og Liverpool har noe å revansjere mot Benzema og Real Madrid.

Gode minner

I løpet av de siste 20 årene har Real Madrid-treneren møtt Liverpool ved flere anledninger. Han tapte finalen med AC Milan i 2005, men har i nyere tid fått flere gode opplevelser i oppgjør mot Liverpool.

Sist gang lagene møttes på Anfield var i 2014. Da vant de hvitkledde hele 3-0 etter scoringer av Cristiano Ronaldo og Karim Benzema.

– Liverpool har endret seg mye siden den gang. De er sterkere, kraftigere og har mer kvalitet i hele troppen. Det ville vært fint å gjenta det, men det vil bli vanskelig, eller så godt som umulig, sa Ancelotti.

Italieneren fikk også mulighet til å mimre tilbake til et oppgjør som ikke er fullt så lenge siden.

– Jeg har gode minner fra finalen (i fjor). Det var en jevn kamp. Jeg deler oppfatningen til Klopp om at de hadde mest ballbesittelse og vi var solide bak.

GODE KOLLEGER: Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti har møtt hverandre ganske mange ganger de siste årene.

GODE KOLLEGER: Jürgen Klopp og Carlo Ancelotti har møtt hverandre ganske mange ganger de siste årene.

Blir Benzema klar?

Det store spørsmålet rundt Real Madrid i inngangen til morgendagens kamp er hvorvidt deres stjernespiss Karim Benzema blir spilleklar. Franskmannen spilte en svært viktig rolle i fjorårets Champions League-sluttspill.

– Han ser bra ut, og han har muligheter til å spille, svarte Ancelotti kort.

Aurelien Touchameni og Toni Kroos er to av spillerne italieneren vet han må klare seg uten i morgen. Han håper å se gode prestasjoner fra deres erstattere.

– Spillerne som har kommet inn for dem har gjort det veldig bra. De som kommer inn i morgen vil nok fortsette med det avsluttet han

Liverpool møter Real Madrid i Champions League kl. 21.00 i morgen kveld. Kampen sendes direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.