– Det er 100 prosent sikkert at vi vil være aktive på overgangsmarkedet

Jürgen Klopp trenger ikke å legge skjul på at laget hans trenger forsterkninger, uansett hva som skjer i Premier League denne sesongen.

Liverpool har fått seg et lite løft etter å ha slått byrival Everton denne uken. Nå venter en ny ekstremt viktig kamp borte mot Newcastle, og en kamp som kan bli avgjørende dersom de røde skulle få til en skikkelig sluttspurt og komme seg inn blant de fire beste som gir Champions League.

Sky Sports har intervjuet manageren før lørdagens kamp, der reporter Vinny O’Connor spurte manageren om Jude Bellingham, og muligheten til å få tak i spillere dersom de røde ikke skulle komme til Champions League neste sesong.

– Dere har hørt om Jude, men det er et annet tema, sier Klopp.

– Generelt vil det alltid gjøre ting vanskeligere, men vi er fortsatt Liverpool, en stor klubb, og det er ikke slik at vi ikke kan gjøre noe. Vi kommer til å handle på overgangsmarkedet, sier manageren videre.

– Vi er nødt til det. Det er 100 prosent klart at vi må gjøre ting til sommeren. Det er helt klart, og alle vet at det vil skje. Når alt kommer til alt, er spørsmål «hvor mye?». Det er ikke i mine hender hva vi kan gjøre, men vi er hele tiden i samtaler, og alle vet hva vi trenger.

– Alt må gjøres bedre

Klopp snakket også om kveldens motstander Newcastle, og Liverpools svake borteform.

– Vi må forsvare oss bedre, angripe bedre, være bedre, så enkelt er det. Vi har ikke tatt så mange poeng på bortebane, og det vet vi. Vi har tapt mange kamper, og det vet vi. Du kan ha det i minnet, men det kan ikke være det du fokuserer mest på, sier han.

– Vi er på en måte avskrevet, men hvem bryr seg. Presset er der alltid. Det er ikke det viktigste for meg, for vi må vinne fotballkamper.

Newcastle - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og vises på V Sport PL og Viaplay.