Doak er skadet

17-åringen har ikke vært i troppen de siste ukene.

I det som har vært en veldig vanskelig periode for Liverpool, er det ungguttene Ben Doak og Stefan Bajcetic som har kommet fra det med æren i behold, og har vist at klubben har noen yngre spillere som en kan regne med i fremtiden.

Men de siste ukene har ikke Doak vært i førstelagstroppen, uten at det har kommet noen forklaring fra klubben på hva som er galt med 17-åringen.

Han spilte sist kamp for U21-laget mot Crystal Palace 22. januar, dagen etter at førstelaget hadde spilt mot Chelsea, i en kamp der han ikke var involvert.

Han var heller ikke i troppen mot i FA-cuptapet borte mot Brighton, U21-lagets bortekamp mot Wolverhampton, eller helgens pinlige 3-0-tap mot Wolves i Premier League.

Skadet

Spilleren selv har lagt ut et bilde på Instagram, der han melder at han snart er tilbake, med en emoji med kryssede fingrer.

Han går ikke nærmere inn på hva skaden er – men forhåpentligvis er det ikke langvarig.

Skotten har vært et skikkelig lyspunkt denne sesongen, og har nå spilt fem kamper for de røde. Han kom fra Celtic i juli, og de røde skal ha betalt 600 000 pund for spilleren. Førstelagsdebuten fikk han i ligacupen mot Derby i november, etter at han hadde startet sesongen med U18 og U21-lagene.