Erik ten Hag benyttet anledningen til å helle salt i Liverpools åpne sår

Manchester United-manageren var høyt oppe etter seieren over Barcelona, og minnet om hvordan det gikk med Liverpool tidligere denne uken.

Erik ten Hag har omsider fått sving på Manchester United, og nederlenderen la ikke skjul på at han var godt fornøyd etter at hans mannskap danket Barcelona ut av Europa League torsdag kveld. 

Selv om Barcelona tok ledelsen på Old Trafford, så slo de røde djevlene tilbake og vant kampen 2-1, og dermed oppgjøret 4-3-sammenlagt. Resultatet kom bare to dager etter Liverpools 5-2-tap for Real Madrid i Champions League, noe Manchester United-manageren benyttet anledningen til å minne om etter at hans lags triumf var et faktum. 

– Barcelona leder La Liga, åtte poeng foran Real Madrid, og vi så alle hva Real Madrid gjorde denne uken. Dette var en stor seier for oss, sa ten Hag til BT Sport etter kampen. 

Nederlenderen mente at dette var hans største triumf etter at han tok over Old Trafford-klubben.

– Vi har hatt noen gode seiere, som mot Liverpool og Arsenal på hjemmebane. Veldig gode seiere, men jeg mener dette var den beste. Den kom også over to kamper, ikke bare én.

Møtes første søndagen i mars

Liverpool tapte 2-1 for Manchester United på Old Trafford i tredje ligarunde i august, etter scoringer av Sancho i første omgang og Rashford tidlig i andre omgang. Liverpool fikk et trøstemål ved Salah i sluttminuttene.

Jürgen Klopps mannskap får muligheten til å revansjere dette nederlaget allerede den 5. mars, når ten Hag og hans menn kommer til Anfield.

Før denne søndagskampen har imidlertid Liverpool viktige ligakamper mot Crystal Palace og Wolverhampton, mens United på sin side skal spille ligacupfinale mot Newcastle kommende helg, før de møter West Ham på Old Trafford onsdag kveld, samtidig som Liverpool spiller mot Wolves på Anfield.

Liverpool på åttendeplass ligger for øyeblikket hele 14 poeng bak Manchester United på tredjeplass, men Jürgen Klopps menn har to kamper mindre spilt, og har i helgen muligheten til å spise seg innpå rivalene ved å beseire Crystal Palace på Selhurst Park lørdag kveld.