Ingen alvorlig skade for Wolves-stjernen

Matheus Cunha ble båret av banen mot Fulham, men en scan viste ingen alvorlig skade på Wolves-spilleren.

Under sin pressekonferanse tirsdag hadde Wolves-manager Julen Lopetegui gode nyheter å komme med om Matheus Cunha. En scan har avslørt at brasilianeren unngikk en alvorlig ankelskade i kampen mot Fulham, men det er ikke sikkert at Wolves sitt rekordkjøp rekker kampen mot Liverpool onsdag kveld.

Angriperen ble båret av banen like før timen var spilt i Wolves sin 1-1-kamp mot Fulham på Craven Cottage fredag kveld. 

– Han er ikke alvorlig skadet, men han har hatt smerter mer eller mindre hele tiden disse fem dagene, og i morgen må vi ta en avgjørelse, sa Lopetegui under sin pressekonferanse tirsdag.

– Vi er avhengige av at han blir bedre, men jeg vet ikke om han vil være i god nok forfatning. Det er ingen alvorlig skade, og nå må vi finne ut om han er i stand til å spille i morgen, la spanjolen til.

Neto på benken?

Cunha har startet de siste fire ligakampene for Wolverhampton, inkludert 3-0-seieren over Liverpool på Molineux den 4. februar. Dersom han ikke rekker kampen på Anfield kan det føre til at Pedro Neto er tilbake på innbytterbenken. 

– Pedro jobber bedre nå. Han føler seg bedre dag for dag. Han nærmer seg å kunne hjelpe oss. Vi er glade på hans vegne. Kanskje blir han involvert i morgen, sa Lopetegui.

Tilbakeslag for Traore

Det som ikke er like positivt for Wolves-manageren er at Boubacar Traore har pådratt seg en liten skade som setter hans comeback på vent.

Landslagsspilleren fra Mali var tilbake i trening i forrige uke, etter å ha kommet tilbake fra en lyskeskade han pådro seg under treningsleiren i Marbella før jul, som førte til at han ble operert i januar. Traore har fortsatt ikke spilt under Lopeteguis ledelse, men kan fortsatt være tilbake i løpet av mars måned. Wolves-manageren håper at 21-åringen kan være tilbake i trening igjen snart.

– Han har fått et lite problem som har stoppet fremgangen hans litt. Vi håper det bare vil ta noen få dager før han er tilbake i trening. Kanskje i neste uke. Dette er en annen skade, sa spanjolen.

Lopetegui venter også på at Hwang Hee-chan skal komme i form igjen etter hamstringskaden han har slitt med. Han har ikke spilt for Wolves siden 3-0-seieren over Liverpool for tre og en halv uke siden. 

– Han har slitt med en hamstringskade, og nå venter vi på at han skal bli spilleklar igjen. Det vil kanskje ta en uke eller to til.

I tillegg til disse tre har Lopetegui duoen Chiquinho og Sasa Kalajdzic ute med langvarige kneskader.