Juniorene fikk det tøft mot serielederne

Liverpools U18-lag tapte lørdag formiddag.

Manchester City U18 - Liverpool U18 4-1 (2-0): Liverpool reiste lørdag formiddag til Manchester for å spille bortekamp mot den suverene serielederen i Premier League U18, og som ventet ble det tøft for Marc Bridge-Wilkinsons unge lag, som har hatt en lang periode med svake resultater som følge av at laget har blitt yngre og mer urutinert.

Lørdag startet på verst tenkelig vis da Justin Oboavwoduo ga City ledelsen før to minutter var spilt. En halvtime senere doblet Alfie Harrison ledelsen, og 2-0 var også resultatet til pause.

18-åringen James McConnell ga de røde et nytt håp da han reduserte til 2-1 ti minutter ut i andre omgang, men det var til slutt City som skulle punktere kampen. Dan Ogwuru scoret 3-1-målet etter 72 minutter før Oboavwoduo satte inn sitt andre mål og la på til 4-1 på overtid.