Se bildene fra Kirkby:Jota, Van Dijk og Firmino tilbake på treningsfeltet!

Tre spillere var tilbake på treningsfeltet torsdag ettermiddag.

I går ettermiddag skrev vi om at Diogo Jota hadde hatt en hel økt med laget etter langtidsskaden sin. Torsdag fikk vi også se bilder av hvor nærme 26-åringen er et comeback på fotballbanen.

De røde skriker for etter offensive og defensive krefter, og en spillesugen portugiser kan være akkurat det Jürgen Klopp trenger inn mot et ekstremt viktig byderby på mandag. Det er helle tvilsomt at tyskeren vil risikere å spille Jota fra start, men det er ikke en umulighet at han vil bli involvert.

Portugiseren har vært ute av spill siden ligakampen mot Manchester City den 16. oktober. Han har så langt mistet 20 kamper for Liverpool siden den gang.

Det var også gledelig å se Roberto Firmino og Virgil Van Dijk tilbake, samt Arthur Melo. Førstnevnte har til gode å spille en offisiell kamp for de røde etter VM. Van Dijk har vært ute med en skade siden Brentford-kampen den 2. januar.

Kan Jürgen Klopp få fire spillere tilgjengelig før Everton-kampen? Det kan være en mulighet.

Det var ingen tegn til skadde Ibrahima Konate eller Luis Diaz. Førstnevnte forventes å være tilbake i slutten av februar. Diaz kan være tilbake i starten av mars.

Du kan se alle bildene fra Liverpools treningsøkt her.