Kan forsvinne allerede nå

Alex Oxlade-Chamberlain, som er på utgående kontrakt, kan bli solgt i løpet av den neste drøye uken.

Alex Oxlade-Chamberlain har ikke lang tid igjen av sin Liverpool-karriere. Kontrakten hans løper ut 30. juni, og så langt er det ingen tegn til at det kommer til å bli snakk om noen forlengelse, slik situasjonen også er med Naby Keita. 

Men nå kommer det frem at Oxlade kan ende opp med å forlate klubben allerede nå. Den tyrkiske avisen A Spor melder at Fenerbache er interessert i å hente 29-åringen til en sterkt rabattert pris. Det tyrkiske overgangsvinduet ble forlenget til 5. mars som følge av det tragiske jordskjelvet som rammet deler av Tyrkia og Syria tidligere i februar. 

Oxlade-Chamberlain startet som venstrekant i de tre første kampene etter VM og scoret ett mål, men virker ikke å være i nærheten av å få spilletid når Jürgen Klopp har en skadefri tropp å velge fra. I fjor fikk han ikke et eneste minutt i april og mai til tross for at han var skadefri, og engelskmannen har ikke vært på banen i de tre siste kampene. 

Kan skje i løpet av de nærmeste dagene

A Spor skriver at det er spillernes representanter som kontaktet titteljagende Fenerbache for å tilby 29-åringens tjenester, og klubben skal se på det som en reell mulighet. Oxlade-Chamberlain selv skal være åpen for å dra, da det kan bety mer spilletid enn han ligger an til å få i Liverpool gjennom våren.

Avisen skriver videre at det er ventet mer utvikling i denne saken i løpet av de nærmeste dagene.

I et intervju med Liverpool FC sitt offisielle magasin nylig, var det tydelig i Oxlade-Chamberlains uttalelser at han ikke var fremmed for et klubbskifte - selv om han da virket mest interessert i en overgang internt i Premier League. 

– Personlig har jeg lyst til å spille på et så høyt nivå som mulig så lenge som mulig, sier mannen som har vært med på hele oppturen under Jürgen Klopp og plukket med seg et trofé i alle turneringer han har vært med i.