«Klopp sikter seg inn på tre til fire store signeringer i sommer»

Troverdig journalist melder om store planer på Anfield etter tirsdagens nederlag.

I kjølvannet av Liverpools stortap mot Real Madrid har flere journalister på balløyen kommet med nyheter rundt klubbens planer til sommeren. Ifølge John Cross i The Mirror skal det handles i store summer på Anfield før 23/24-sesongen sparkes i gang.

«Klopp sikter seg inn på tre til fire store signeringer i sommer», skriver Cross onsdag ettermiddag.

Det er ingen tvil om at tyskeren trenger en del nytt, og spesielt på midtbanen. Alex Oxlade-Chamberlain, James Milner og Naby Keitas kontrakter utløper, og Arthur vil etter alle solemerker returnere til Italia og Juventus.

«Klopp var forberedt på en stor gjenoppbygging til sommeren allerede før Liverpools knusende nederlag mot Real Madrid. Han har brukt mye penger på angrepsalternativer som Luis Diaz og Darwin Nunez, og nå er det midtbanen som er hans førsteprioritet», skriver han videre.

I løpet av det siste året har Liverpool blitt hardest linket til Dortmund-spiller Jude Bellingham. Gårsdagens motstander Real Madrid skal også være veldig interessert i 19-åringen.

«Klopp må vise frem en visjon og en god plan. Han har vunnet både Premier League og Champions League som manager, og det må også inn i miksen. Spillere vil spille for ham. 

STERKT LINKET: Jude Bellingham er spilleren som står øverst på Klopps ønskeliste.

STERKT LINKET: Jude Bellingham er spilleren som står øverst på Klopps ønskeliste.

Kampen om topp 4

Det store spørsmålet som henger over Liverpool for øyeblikket er hvorvidt klubben skal ut i Champions League eller ikke den neste sesongen. For øyeblikket er det syv poeng opp til Tottenham, men London-klubben har spilt to kamper flere enn Klopps mannskap.

Vinnes de to hengekampene, mot Wolverhampton og Chelsea, kan det potensielt bare skille et poeng opp til en Champions League-plass.

«I lang tid har Liverpool blitt sett på som klubben med størst sjanse til å få tak i Bellinghams signatur, men nå må det være en veldig reel frykt for at de ikke er i stand til å tiltrekke seg spilleren. Klubben må spille på Europas største scene for å tiltrekke seg de beste spillerne», skriver Cross.

Jürgen Klopp trenger også finansiering for å få på plass brikkene han har manglet denne sesongen. Ifølge David Ornstein er en kvalifisering alfa-omega for hvordan sommeren vil se ut.

– Å kvalifisere seg til neste års Champions League vil få en massiv innvirkning på Liverpools sommerbudsjett, sa Ornstein til Sky Sports tirsdag.