Se torsdagens treningsbilderLuis Diaz løper utendørs igjen

Kantspilleren sikter seg inn på et comeback i midten av mars.

I dag har fotografene vært tilstede på Liverpools trening på AXA Training Centre. Der kunne vi se at Fabio Carvalho var tilbake på trening, og det samme var Ben Doak, som har vært ute i noen uker med en muskelskade.

Virgil van Dijk og Arthur Melo trente også, og duoen er på vei tilbake etter skade. Virgil satt riktig nok på benken mot Everton på mandag, og trolig er tirsdagens kamp mot Real Madrid det store målet for ham. Diogo Jota og Roberto Firmino fikk begge comebacket sitt mot byrivalen.

Det var også gledelig å se at Luis Diaz nå løper utendørs igjen. Han har vært ute med en kneskade siden Liverpool tapte mot Arsenal tidlig i oktober. Han var foran skjema, og var med på treningsleiren i Dubai i november, før han fikk et tilbakeslag og har vært ute siden.

Det vil nok ta litt tid med ham siden det er kneet det er snakk om, og ifølge den colombianske journalisten Pipe Sierra sikter han seg inn på et comeback i midten av mars. Liverpool spiller returoppgjør mot Real Madrid i åttendedelsfinalen av Champions League onsdag 15. mars.

Se alle treningsbildene under